News

S-a despărţit de el, apoi a ajuns să regrete. Jennifer Aniston şi-a pierdut marea dragoste într-un mod groaznic. Şi nu e vorba de Brad Pitt

S-a despărţit de el, apoi a ajuns să regrete. Jennifer Aniston şi-a pierdut marea dragoste într-un mod groaznic. Şi nu e vorba de Brad Pitt camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Daniel McDonald era un actor în plină ascensiune atunci când şi-a găsit sfârşitul. A apărut în CSI: Miami, Law & Order, Murder, She Wrote şi multe alte filme şi emisiuni de televiziune.

Din păcate, a încetat din viaţă la 15 februarie 2007, la vârsta de 46 de ani, în urma unui cancer cerebral. După o perioadă zbuciumată, Daniel îşi găsise fericirea lângă Mujah Maraini-Melehi şi cei doi copii, dar oribila boală l-a distrus şi l-a obligat să se despartă de tot ce construise.

Daniel McDonald şi Jennifer Aniston au fost împreună timp de cinci ani, dar celebra actriţă a dezvăluit că a ajuns să îşi aprecieze prima dragoste atunci când a fost prea târziu.

Acum, actriţa regretă că a încheiat relaţia cu Daniel şi crede că el ar fi putut fi bărbatul alături de care şi-ar fi putut întemeia familia mult visată. Jennifer era prea tânără în acel moment şi nu a ştiut să aprecieze ce avea.  "El ar fi putut fi alesul, dar aveam 25 de ani şi eram prostuţă", spune ea.

Văduva lui Daniel McDonald a criticat-o pe Jennifer Aniston pentru acele comentarii şi a menţionat că nu a i-a fost niciodată alături în timpul bolii sale lungi şi dificile.

"Daniel şi Jennifer au avut o relaţie în urmă cu peste 20 de ani, când amândoi erau încă foarte tineri. Ea a făcut o alegere, el la fel. Îmi pare rău că Jennifer nu şi-a dat seama de comoara care era Daniel când a avut şansa, cu mult înainte ca noi doi să ne întâlnim şi cu mult înainte ca el să moară. Mă doare când citesc titlurile care fac aluzie la pierderea ei tragică, când, de fapt, ea nu nu i-a fost niciodată alături în timpul bolii. Poate că darul lui Daniel a fost să o înveţe cum să iubească ".Daniel şi Mujah au avut momente foarte grele şi aveau nevoie de sprijinul cuiva, dar, din păcate, Jennifer nu a fost acolo pentru a-i ajuta cumva.

În cele din urmă, Daniel McDonald a fost răpus de cancerul cerebral, iar Jennifer continuă să vorbească cu dragoste despre el. Actriţa susţine că a fost bărbatul cel mai bun din viaţa ei.

 

 

 

Modifică Setările