News

S-a finalizat divorţul dintre Gwen Stefani şi Gavind Rossdale. Cu ce s-a ales fiecare?

S-a finalizat divorţul dintre Gwen Stefani şi Gavind Rossdale. Cu ce s-a ales fiecare?

Totul s-a terminat mai repede decât ne aşteptam. Gwen Stefani şi Gavin Rossdale sunt oficial doi oameni liberi, divorţul fiind finalizat în urmă cu câteva zile, potrivit The Associated Press.

[caption id="attachment_392386" align="alignnone" width="550"]gwen stefani divort Gwen şi Gavin sunt oficial divorţaţi[/caption]

Cei doi foşti soţi, care au fost căsătoriţi timp de 13 ani, pot răsufla acum uşuraţi, dat fiind faptul că divorţul lor s-a finalizat pe 8 aprilie. Potrivit presei internaţionale, Gwen şi Gavin au costodie comună a celor trei copii, respectiv Kingston (9), Zuma (7) şi Apollo (2).

Publicaţia amintită anterior a mai menţionat că artista îşi va păstra câştigurile în urma activităţii muzicale în trupa No Doubt, în timp ce Gavin le va păstra pe cele din urma trupei lui, Bush.

Nouatatea surprinzătoare în acest divorţ este faptul că Gavin a acceptat să nu se împartă toate bunurile în mod egal, deşi în momentul în care s-au căsătorit nu a fost semnat niciun contract prenupţial. Asta înseamnă că artista, care are o avere mai mare decât a fostului soţ, îşi va putea păstra câştigurile, Gavin refuzând să plece din acest mariaj cu mai mulţi bani decât i se cuvin.

Totuşi, Gwen a renunţat la cele patru proprietăţi din Europa, înclusiv la apartamentul din Londra. Va primi, în schimb, 50% din câştigul reşedinţei lor din Beverly Hills, şi-ncă alte două proprietăţi din Los Angeles.

În plus, au creat un fond de economii, în care a depus fiecare câte 1 milion de dolari, pentru copiii lor.

foto: arhivă

Modifică Setările