Royals

S-a împăcat Nicolae al României cu Familia Regală? Dovada că tensiunile s-au disipat

S-a împăcat Nicolae al României  cu Familia Regală? Dovada că tensiunile s-au disipat camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Sărbătorile par să-i fi reapropiat pe nepotul Regelui Mihai şi pe rudele acestuia de sânge albastru. Uite ce detaliu ne confirmă acest lucru.

Zilele acestea, Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu se află într-o vizită oficială în Marea Britanie, unde este celebrat Centenarul Marii Uniri în cadrul unor evenimente şi întâlniri speciale. Alături de aceştia se află şi mama lui Nicolae, Principesa Elena, alături de soţul ei, Alexander Nixon, cărora le-a revenit misiunea de-a dezveli ieri o statuie a Reginei Maria a României la Ashford, în Comitatul Kent, în cadrul unui eveniment  organizat de Institutul Cultural Român şi de Ambasada României la Londra, în prezenţa lui Dan Mihalache, ambasadorul României, şi a Lilianei Ţuroiu, preşedintele Institutului Cultural Român.

Surpriza face ca, zilele acestea, cuplul Nicolae şi Alina ai României să fie tot în Marea Britanie, iar o postare comună pe conturile ambilor soţi chiar din Ashford ne indică faptul că tinerii căsătoriţi se află acolo împreună cu Principesa Elena şi cu Alexander Nixon. Din fotografiile publicate, reiese că cei doi au participat la inaugurarea statuii Reginei Maria, chiar în vecinătatea conacului Eastwell Manor, locului naşterii fostei suverane a României. Şi nu doar că au asistat la ceremonia de dezvelire a monumentului, ci au fost prezenţi şi la cocktailul de după ceremonie.

Un indiciu al mult aşteptatei reconcilieri dintre nepotul Regelui Mihai şi mama sa ne-a fost oferit chiar pe 5 decembrie de către fostul Principe, la Curtea de Argeş, cu ocazia parastasului de 1 an de la trecerea la cele sfinte a Majestăţii Sale. Atunci, Nicolae a spus că revederea cu mama sa a fost una emoţionantă, care s-a lăsat cu îmbrăţişări. O veste care nu poate decât să-i bucure pe susţinătorii tânărului moştenitor, care înţeleg prin asta că Nicolae a reintrat în graţiile mătuşilor şi unchiului său şi că Alina are de-acum un rol recunoscut în cadrul Familiei Regale - chiar dacă unul încă neoficial.

Modifică Setările