Royals

S-a inspirat din garderoba Raniei. Regina Letizia a purtat pantaloni cu capse la un eveniment oficial

S-a inspirat din garderoba Raniei. Regina Letizia a purtat pantaloni cu capse la un eveniment oficial

Queen Letizia of Spain attends an Audience to the National Women's U-17 Soccer Team, European Champion 2018 at Zarzuela Palace on July 5, 2018 in Madrid, Spain Queen Letizia of Spain attends an Audience to a representation of the Association for the Prevention, Reintegration and Attention of Prostituted Women (APRAMP) at Zarzuela Palace on July 5, 2018 in Madrid, Spain. Photo by Archie Andrews/ABACAPRESS.COM

Este o fashionistă convinsă, aşa că ne întrebam când o s-o vedem pe suverana Spaniei purtând un astfel de obiect vestimentar. Pantalonii cu capsă au fost must-have-ul acestui an, aşa că era imposibil să nu se afle în garderoba Letiziei. Letizia, într-un outfit trendy Prima care a purtat pantalonii cu capse, la un eveniment oficial, a fost Regina Rania a Iordaniei. La doar câteva săptămâni după apariţia acesteia, Regina Letizia a apărut şi ea într-un outfit compus din faimoşii pantaloni cu capsă şi o bluză de mătase, albă.

Specialiştii în modă au apreciat foarte tare alegerea îndrăzneaţă şi trendy a reginei Spania, mai ales că era vorba despre un eveniment oficial, la care au luat parte şi alţi oficiali.

foto: Hepta

Modifică Setările