News

S-a lansat în televiziune la 37 de ani cu "Viaţa bate filmul". Uite cum arăta atunci Mihaela Tatu

S-a lansat în televiziune la 37 de ani cu "Viaţa bate filmul". Uite cum arăta atunci Mihaela Tatu camera-retro icon Vezi galeria 19 poze

E încă asociată cu formatul "De 3 x femeie", chiar dacă nu mai are de mulţi ani contract cu vreo televiziune. Cum au fost începuturile celebrei prezentatoare şi ce mai face acum?

La 37 de ani, măritată şi cu o fiică majoră, Ioana, dar abia acomodată cu Bucureştiul - care era incomparabil mai alert şi mai aglomerat decât Braşovul de baştină, Mihaela Tatu devenea vedetă a postului Pro TV.

Până să ajungă la Bucureşti, în CV-ul ei erau trecute următoarele: absolventă a Şcolii Postliceale de Contabilitate şi a unui curs de instructor de dans popular, prelucrător prin aşchiere, funcţionar economic, contabil-şef de atelier şi 7 ani de media în Braşov, dintre care 3 ani ca Dj Radio1 Braşov (post ce i-a adus locul 2 pe ţară pentru cea mai bună voce radiofonică feminină) şi alţi 3 ca şefă de producţie la Pro TV Braşov. După ce a realizat la acelaşi post mai multe emisiuni, în mai 2000 a fost solicitată la Bucureşti pe post de prezentatoare a show-ului "Viaţa bate filmul". Stilul direct şi simplist al moderatoarei şi subiectele sociale i-au asigurat popularitatea în rândul publicului Pro TV.

Saltul spre celebritate a fost asigurat, însă, de emisiunea "De 3 x femeie", pe care a început s-o modereze din februarie 2001 şi în care invita personaje importante din viaţa publică românească.

După 7 ani la Acasă TV, Mihaela Tau intra în echipa celor de la Antena 2, cu alte două emisiuni: „Celebri sau nu“ şi „Hanu' lu' Tatu“.

Mihaela Tatu s-a retras din televiziune din motive legate de sănătate. În prezent, este trainer acreditat pe tehnica şi arta discursului, iar din luna septembrie are propria emisiune online la Canal 33, "De vorbă cu Mihaela Tatu".