What`s hot?

S-a lansat vreaudeviz.ro, site-ul care îţi estimează cât te costă lucrarea ta de renovare sau construire

S-a lansat vreaudeviz.ro, site-ul care îţi estimează cât te costă lucrarea ta de renovare sau construire

De astăzi, putem afla cât costă o renovare sau chiar construirea unei case de la zero prin vreaudeviz.ro - primul serviciu care estimează la cerere bugetul unei renovari sau construiri, oriunde în România.

De ce vreaudeviz.ro?

În general, pentru stabilirea bugetului unei lucrări o persoană solicită oferte de la mai mulţi furnizori de servicii şi de cele mai multe ori există diferenţe majore între cotaţiile obţinute. Nu ştim însă dacă preţul mai mic aduce cu sine calitatea îndoielnică a lucrării sau dacă preţul mare este suprevaluat. Cum alegem?

Soluţia la aceste neclarităţi este vreaudeviz.ro, primul serviciu din România care ia în calcul toate detaliile unei lucrări şi întocmeşte un deviz personalizat bazat pe norme de timp standardizate şi pe valori de manoperă reale.

Cum funcţionează vreaudeviz.ro?

Tot ce trebuie să facă utilizatorul este să completeze un formular online cu tipul de lucrare, dimensiunile şi finisajele dorite şi să achite prin SMS sau online, contravaloarea serviciului.

În baza măsurătorilor şi a solicitărilor oferite de utilizator, specialiştii vreaudeviz.ro îi trimit acestuia un deviz estimativ real şi competititiv.

La ce foloseşte devizul primit?

Practic, devizul este un instrument foarte util în stabilirea bugetului lucrării, în vederea obţinerii unui eventual credit sau pur şi simplu în purtarea negocierilor cu furnizorul ales.

În plus, preţurile estimate ale lucrărilor cuprinse în deviz sunt garantate de către Consolidated Construct, compania care, la solicitarea utilizatorului, poate şi executa lucrările dorite. Pentru început, lucrările pot fi efectuate în zona Bucureşti-Ilfov, urmând ca în viitor compania să se extindă la nivel national.

Pentru mai multe detalii, accesează aici pagina vreaudeviz.ro sau intră în legătură directă cu un specialist vreaudeviz.ro la numărul de telefon  0741 77 77 18, 0741 77 77 48, sau pe e-mail, la adresa [email protected]