News

S-a mutat în Franţa, dar studiază în America. Ce universitate urmează Nadine la 44 de ani: ''Am fluturaşi în stomac''

S-a mutat în Franţa, dar studiază în America. Ce universitate urmează Nadine la 44 de ani: ''Am fluturaşi în stomac'' camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

A terminat liceul, s-a mutat în Franţa, iar acum e studentă. Nadine pare de neoprit.

“Am 44 de ani şi am devenit studentă la psihologie la o universitate de stat din America. Am fost acceptată la un program ( am să spun în engleză) de Psychology/Undergraduate (Bachelor of Science)- sistem online. Am vrut Bachelor of Science deoarece este orientat programul către cercetare, către ştiinţa psihologiei. Nu am cuvinte să spun ce înseamnă pentru mine acest lucru. Anul asta mi-am îndeplinit două mari visuri, acela de a termină liceul cu bacul luat, şi să deveni studentă la psihologie. Visele se îndeplinesc, nu întâmplător am scris şi o carte despre asta. Iar îndeplinirea lor o percep a fi simplă. În cazul meu nu am luat ochii de pe ce îmi doream. Sunt recunoscătoare sorţii că pot studia psihologia la nivel de universitate, şi nu de amator, aşa cum am făcut-o până acum. Tu îţi trăieşti visul educaţional? Ai învăţat acele lucruri pe care ai dorit să le ştii? Eu n -aş fi putut merge prin viaţă cu o stare de bine dacă nu mă apucăm să aprofundez această pasiune a mea, psihologia - mintea şi comportamentul uman/animal”, spune Nadine.

 Fosta prezentatoare simte că şi-a găsit adevărata vocaţie.

 “Mă simt privilegiată că am şansă de a studia această splendidă materie, psihologia, şi că am fluturaşi în stomac de bucurie şi entuziasm atunci când mă aşez la birou să învăţ. Simt în acele momente că investesc în mine, în evoluţia mea, şi asta mă face să simt că datorită informaţiilor noi pe care la învăţ voi fi mai de folos acestei lumi. Asta mă face să dorm ceva mai bine noaptea”.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările