News

S-a reaprins flacăra între foşti! Fosta soţie a lui Ben Affleck s-a împăcat cu fostul iubit. A vizitat-o pe Jennifer Garner acasă

S-a reaprins flacăra între foşti! Fosta soţie a lui Ben Affleck s-a împăcat cu fostul iubit. A vizitat-o pe Jennifer Garner acasă camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Este 2021 anul împăcărilor neaşteptate? Se pare că da. Mai ales în cercul actorului Ben Affleck.

Iată că fosta sa soţie, Jennifer Garner, îi calcă pe urme. După ce în aprilie actorul s-a reîmpăcat cu Jennifer Lopez, marea sa iubire, şi Garner dă semne că reaprinde flacăra cu John Miller, fostul iubit de care se despărţise la început de pandemie.

Cei doi au fost văzuţi în urmă cu câteva zile la New York, când Garner l-a vizitat. Acum bărbatul i-a întors vizita, chiar la domiciliul actriţei din Los Angeles, unde locuieşte împreună cu cei trei copii pe care îi are cu Ben Affleck.

John Miller a fost văzut chiar la început de septembrie cum a venit acasă la Garner, actriţa în vârstă de 49 de ani. Sunt motive puternice de a crede că ea şi directorul CaliGroup, în vârstă de 43 de ani, s-au împăcat, după separarea neaşteptată din 2020.

John a venit îmbrăcat foarte casual, în stilul lui Ben! Cu tricou negru, jeanşi şi ghete. Pe tricou era imprimat logo-ul firmei pe care o conduce, compania CaliGroup.

Bărbatul este cel cu care Garner a început o relaţie în 2018, imediat după divorţul de Affleck. Atunci actriţa a declarat că s-a îndrăgostit de avovatul devenit director fiindcă ”era normal, obişnuit”, nu ca fostul soţ, vedeta urmărită la tot pasul. Acest lucru a fost transmis de un apropiat al actriţei cotidianului US Weekly.

Ben însă s-a reîntors la J Lo, tot anul acesta, şi par de nedespărţit.

În luna august, Miller şi Garner au fost văzuţi în New York, vizitând un apartament.

Între timp, pe Jennifer o vedem din ce în ce mai veselă, mai ales că are o casă în lucru, pe care o vizitează constant şi unde abia aşteaptă să se mute cu cei trei copii.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările