News

S-a spus că va divorţa după „Ferma“, iar acum Moroşanu face dezvăluiri din intimitate: „Nu fac sex cu o lună înainte“

S-a spus că va divorţa după „Ferma“, iar acum Moroşanu face dezvăluiri din intimitate: „Nu fac sex cu o lună înainte“

Anul acesta, Cătălin Moroşanu a participat la „Ferma. Un nou început“, show pe care a fost la un pas să-l câştige, însă pe care l-a terminat pe cel de-al doilea loc, după ce a pierdut finala în faţa lui Marius Crăciun.

În timpul emisiunii, mai multe concurente i-au făcut ochi dulci lui Cătălin Moroşanu, cea mai directă fiind Brigitte, care i-a spus sportivului că s-a îndrăgostit de el. În plus, el s-a ataşat foarte mult de Ioana Filimon şi de Otniela, aceasta din urmă afirmând public că se simte atrasă de Moro.

Gurile rele au afirmat la acea vreme că participarea la „Ferma. Un nou început“ i-ar putea distruge căsnicia lui Cătălin Moroşanu, însă acesta a afirmat în nenumărate rânduri că are o soţie care îl iubeşte foarte mult şi pe care de asemenea o iubeşte enorm, astfel că nu are cum să fie vorba de vreo despărţire după emisiunea de la Pro TV.

Astăzi, sportivul a fost invitat la GSP Live, acolo unde a făcut dezvăluiri din intimitate, vorbind deschis despre partidele de amor, afirmând că înainte de meciuri are nevoie de abstinenţă, pentru a putea fi un adevărat luptător în ring.

„E o superstiţie, pentru că tu în momentul în care eşti un războinic... tu gândeşte-te că eu nu fac sex cu o lună de zile înainte. Contează foarte mult să ai testosteronul ăla în tine. O lună de abstinenţă, e foarte importantă chestia asta. Eşti taur, eşti animal, eşti bărbat, eşti puternic. Tu când te concentrezi, vizualizezi meciul şi vine o gagică în vestiar şi se plimbă în faţa ta, te deconcentrează. Îţi fuge mintea. Când am adversarul în faţa mea nu mă mai interesează nicio femeie, eu mă gândesc cum să îl bat pe ăla“, a spus Cătălin Moroşanu.

Modifică Setările