Gossip

S-a aflat sexul copilului lui Kim şi-al lui Kanye!

de admin

Va fi băiat, va fi tot fetiţă? Se pare că mai multe surse din anturajele cuplului de vedete au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil pe care-l aşteaptă pe lume, cândva prin decembrie. Kim şi soţul ei, Kanye, probabil fac tumbe de fericire că fiica lor de 2 ani, North, va avea un frăţior. Ei bine, familia aşteaptă un băiat!

“Kanye o iubeşte pe Nori, dar ca viaţa lui să fie completă, îşi dorea foarte mult un băieţel, un moştenitor, acum e copleşit de emoţie!”, ar spune un apropiat al mogulului. Cât despre starleta de 34 de ani, care deja suferă de greţuri tot timpul din cauza sarcinii, ca şi prima oară, nu ştim dacă mai are timp să se bucure aşa mult de vestea că va fi mamă de băiat. “Mereu şi-a dorit doi copii, o fată şi un băiat”.

Vestea că cei doi vor avea un copil a sosit pe 31 mai, într-un trailer al emisiunii familiei Kardashian, în care oricum am fost bine puşi la punct tot anul cu luptele seculare duse de Kim şi Kanye pentru a face un copil din nou, ajungând să facă sex şi de 500 de ori pe zi (!) şi să profite de vacanţe şi tratamente de fertilitate. Se zvoneşte deja că bruneta ar fi apelat la fertilizare in vitro pentru a rămâne însărcinată, lucru de luat în calcul având în vedere că nu a putut rămâne gravidă până acum, şi nici că n-ar fi încercat. Mai ales că şi prima sarcină, cu North, a fost una complicată… în sfârşit, dacă zvonurile sunt adevărate şi vor avea un băiat, foarte bine, clanul este complet.

Conform surselor, Kim ar naşte în decembrie, acum aflându-se deja în al doilea trimestru de sarcină. Şi chiar pe 1 iunie, a fost văzută cumpărând haine pentru băieţei împreună cu soţul ei, de la buticul Trico Field, în New York. Vom vedea curând un alt copil răsfăţat în haine Balmain pe comandă!

Modifică Setările