Gossip

S-au cuplat în timpul filmărilor „Avengers”! Cu cine se iubeşte Elizabeth Olsen?

de admin

S-a întâmplat de multe ori ca starurile din filme să trăiască o poveste de dragoste şi dincolo de rol în sine, în viaţa reală. S-a întâmplat cu Angelina Jolie şi Brad Pitt ori cu Ryan Gosling şi Rachel McAdams. Acum a sosit rândul altoi doi actori, care au jucat împreună în “Avengers”.

“S-au cuplat recent”, spune o sursă citată de Us despre Elizabeth Olsen (26) şi chipeşul britanic Tom Hiddleston (34), care sunt şi buni prieteni de ceva timp. Ambele vedete au jucat şi în musicalul “I Saw the Light”, în rol de soţ şi soţie. Dar lucrurile sunt “relaxate” între ei, nu vor să devină un cuplu oficial încă, dar “ţin legătura şi când sunt departe unul de celălalt”. “Ea chiar vrea să ia viaţa de la capăt, vrea să se distreze”, spune sursa, şi acum are şi cu cine!

Această idilă proaspăt începută vine într-un moment definitoriu pentru actriţa din “Martha Marcy May Marlene”, sora gemenelor Mary-Kate şi Ashley Olsen, căci în ianuarie tocmai a rupt logodna cu Boyd Holbrook. Iar din câte ştim despre Tom Hiddleston, care a mai jucat în “Thor” în rolul machiavelicului Loki, acesta era singur şi disponibil de ceva timp.

FOTO GETTY IMAGES

Modifică Setările