News

S-au despărţit, dar Kourtney spune că Scott Disick este ”sufletul ei pereche”

S-au despărţit, dar Kourtney spune că Scott Disick este ”sufletul ei pereche” camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Relaţia lor a fost cât se poate de tumultuoasă. Deşi au trei copii împreună, Kourtney Kardashian şi Scott Disick s-au despărţit de mai multe ori de-a lungul anilor, iar în urmă cu patru ani au pus punct definitiv relaţiei amoroase.

Acum, după o vacanţă în Bali alături de familia ei, dar şi de fostul iubit, Kourtney Kardashian a dezvăluit că Scott Disick este, de fapt, sufletul ei pereche. Totul ar fi pornit de la un guru pe care l-au întânit în Bali şi care i-ar fi mărturisit că cei doi au fost, într-o altă viaţă, suflete pereche, iar în viaţa curentă trebuie să decidă dacă vor sau nu să fie împreună.

”Scott a venit, iar tipul ăla spunea că în viaţa trecută am fost împreună şi că eram suflete pereche. Ne-a spus că trebuie să decidem dacă mai vrem sau nu să fim împreună”, le-a povestit Kourtney celor două surori ale ei, Kim şi Khloe.

Totuşi, e de menţionat că în 2015 Kourt şi Scott şi-au spus ”adio”, iar fiecare dintre ei şi-a refăcut viaţa amoroasă. Dacă vedeta de reality show este acum singură, Scott are de mai mult timp o relaţie amoroasă cu Sofia Richie, fiica lui Lionel Richie.