News

S-au despărţit după 33 de ani de mariaj

S-au despărţit după 33 de ani de mariaj

Timp de trei decenii au format unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, deşi relaţia lor nu a fost ferită de scandaluri referitoare la infidelităţi sau consum abuziv de droguri şi alcool.

Potrivit E! Online, cei doi au hotărât să pună punct mariajului lor, după 33 de ani petrecuţi împreună. În caz că încă nu v-aţi dat seama cine sunt personajele, aflaţi că vorbim despre Sharon şi Ozzy Osbourne, un cuplu care a rezistat de-a lungul anilor în ciuda obstacolelor pe care le-au întâlnit, şi pe care nu de puţine ori le-au făcut publice.

LOS ANGELES, CA - JANUARY 13:  Sharon Osbourne and Ozzy Osbourne attend the 2009 Fox Winter All-Star Party at My House on January 13, 2009 in Los Angeles, California.  (Photo by Kevin Winter/Getty Images) *** Local Caption *** Ozzy Osbourne;Sharon Osbourne
S-au cunoscut la începutul anilor `70

Publicaţia amintită anterior titrează că decizia a fost una de comun acord şi că, momentan, cei doi locuiesc separat. Totuşi, o sursă spune că Sharon ar fi convinsă că Ozzy o înşeală, motiv pentru care i-ar fi cerut soţului ei să părăsească domiciliu conjugal. ”Sharon l-a dat afară, căci crede că el are o aventură. Asta s-a mai întâmplat. Cu puţin noroc, totul va fi uitat şi se vor împăca.”

Pe de altă parte, sunt voci care spun că lupta continuă cu drogurile şi dependenţa de alcool  ar fi dus-o la exasperare pe Sharon şi că asta ar fi făcut-o să-i ceară lui Ozzy să se mute.

Amintim că-n 1989, Ozzy a fost arestat pentru tentativă de omor la adresa soţiei sale, fiind la acea vreme în drogat. Pe atunci totul s-a rezolvat cu retragerea acuzaţiilor lui Sharon şi cu intrarea lui Ozzy într-un centru de reabilitate, timp de trei luni. Com vedea, aşadar, dacă de data aceasta, cei doi vor reuşi să-şi salveze mariajul sau nu.

sharon-ozzy-osbourne
Timp de mulţi ani, au avut un reality-show, numit "The Osbournes."

Ozzy (67) şi Sharon (67) s-au cunoscut la începutul anilor `70, pe când ea avea doar 18 ani. Cei doi s-au căsătorit în iulie 1982 şi au împreună trei copii: Aimee (32), Kelly (31) şi Jack (30).