News

S-au îmbogăţit de Revelion! Cât au încasat artiştii care au concertat în noaptea dintre ani

S-au îmbogăţit de Revelion! Cât au încasat artiştii care au concertat în noaptea dintre ani

În timp ce unii artişti au preferat să petreacă Revelionul în sânul familiei, alţii au intrat în noul an concertând. Vedete precum Inna, Loredana sau Delia au fost la miezul nopţii pe scenă, ceea ce, bineînţeles, le-a adus un profit de ordinul zecilor de mii de euro.

Carla`s Dream

carlas-dream

Cei mai câştigaţi au fost moldovenii de la Carla`s Dream, care au susţinut un concert în Sibiu. Pentru acest spectacol, din noaptea dintre ani, cântăreţii moldoveni au primit un onorariu de nici mai mult şi nici mai puţin de 40.000 de euro. Mm, a meritat să fie departe de casă!

Delia

Nici ea n-a stat acasă de Revelion. Delia a fost cea mai solicitată artistă din România în anul 2016, aşa că înţelegem cum pentu un singur concert a încasat 20.000 de euro.

Ştefan Bănică Jr.

El a fost nevoit să susţină două concerte în locuri diferite, în noaptea dintre ani. Totuşi, efortul lui a fost răsplătit, artistul încasând 20.000 de euro într-o singură noapte.

Andreea Bălan

andreea-balan
Şi-a lăsat fetiţa cu iubitul său şi a urcat pe scenă de Revelion

Şi ea se află în topul celor mai bine plătiţi artişti de Revelion. Deşi a născut de puţin timp, aceasta a revenit pe scenă pentru nu mai puţin de şapte concerte. Cântăreaţa a declarat că pentru concertele acestea va încasa vreo 20.000 de euro. ”Am şapte concerte în noaptea de Revelion. Unul la Bucureşti, restul pe Valea Prahovei.”, a declarat aceasta cu câteva zile înainte de sărbătorile de iarnă.

Cristina Spătar

cristina-spatar
A revenit pe scenă de Revelion

După un an în care a stat departe de scenă, Cristina Spătar a revenit în forţă de Revelion. Aceasta a urcat pe scenă pentru cinci recitaluri în noaptea cea mare, încasând şase mii de euro.

Dorian Popa

Nici el n-a fost mai prejos. Artistul şi-a rotunjit contul cu cinci mii de euro, după ce a susţinut patru concerte de Revelion.

Corina Chiriac şi Monica Anghel

Nici ele n-au stat departe de scenă în noaptea dintre ani. Artistele au încasat fiecare câte 3000 de euro pentru concertele susţinute de Revelion.

Lora

Ea a anunţat cu câteva zile înainte de Anul Nou că va susţine nu mai puţin de zece recitaluri. Pentru prestaţia sa, Lora a fost răsplătită cu 25.000 de euro.

Iris & Cargo

Şi trupele româneşti s-au bucurat de succes în noaptea dintre ani. Cele două trupe au încasat fiecare câte 20.000 de euro în noaptea de Revelion.

Inna

inna2

Ea a preferat să cânte peste hotare în noaptea dintre ani. Pentru o reprezentaţie în Azerbaijan, Inna a primit 25.000 de euro.

Otillia Bilionera

Şi ea a dat lovitura în Azerbaijan. Cântăreaţa a încasat 12.000 de euro pentru un concert în noaptea dintre ani.