News

S-au iubit şi, când să ajungă la altar, s-au despărţit

S-au iubit şi, când să ajungă la altar, s-au despărţit

S-au iubit intens, însă nu au reuşit să îşi spună "DA". Celebrităţile care păreau că şi-au găsit sufletul pereche, au ales să pornească pe drumuri separate, chiar  înainte să ajungă la altar. Vedetele de la Hollywood au o viaţă demnă de scenariul unei drame, sau al unui film de dragoste. Se cunosc, se plac, se iubesc, dar aşa cum încep o relaţie, spontan, la fel de repede şi de neaşteptat se şi despart. Viaţa de persoană publică este una tumultoasă, iar celebrităţile trebuie să cântărească bine orice alegere, altfel vor ajunge la un număr record de divorţuri. Iată câteva dintre cuplurile de la Hollywood care au renunţat la căsătorie, chiar înainte de a ajunge la altar!

Jennifer Lopez şi Ben Affleck

WESTWOOD, CA - JULY 27: Actors Ben Affleck and Jennifer Lopez attend the premiere of Revolution Studios' and Columbia Pictures' film "Gigli" at the Mann National Theatre July 27, 2003 in Westwood, California. "Gigli" opens nationwide on August 1, 2003. (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)
Ben Affleck şi Jennifer la premiera "Gigli" în 2003

Faptul că s-au iubit enorm nu a fost un secret pentru nimeni, mai ales că urmau să se şi căsătorească, însă motivul pentru care s-au despărţit a fost un secret bine păstrat între două mega-vedete din showbiz-ul mondial. După despărţit, Jennifer Lopez şi Ben Affleck nu au dat foarte multe detalii despre ce s-a petrecut, de fapt, între ei. În 2004, cei doi au decis să pună capăt unei relaţii de iubire pasională, când erau pe punctul chiar să se căsătorească. Motivul pentru care Ben Affleck a părăsit-o pe cântăreaţă a fost acela că în contractul prenupţial pe care ar fi trebuit să îl semneze, se afla şi condiţia că, dacă o înşală pe J Lo, aceasta va primi jumătate din câştigurile sale.