Vedete

S-au plictisit în izolare? Antonia l-a pozat pe Alex Velea gol, iar apoi a publicat imaginea pe reţelele de socializare

S-au plictisit în izolare? Antonia l-a pozat pe Alex Velea gol, iar apoi a publicat imaginea pe reţelele de socializare camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Antonia şi Alex Velea se află în izolare la fel ca şi noi. Petrec mult timp acasă, fac diverse activităţi cu copiii, dar şi poze...neaşteptate. Alex Velea a apărut gol!

Sunt tineri, sunt frumoşi şi amândoi arată incredibil de bine. Antonia şi Alex Velea cu siguranţă formează unul dintre cele mai sudate, dar şi frumoase cupluri din showbizul românesc. Trăiesc o poveste pasională de iubire de ani de zile, au împreună copii frumoşi şi cariere de invidiat. 

Iată că acum, cei doi artişti se află în izolare, în vila lor de lângă Bucureşti. S-au plictisit şi fac poze neaşteptate! Multe vedete de la noi au remarcat trend-ul lansat pe Instagram #pillowchallenge. Se fotografiază cu o pernă în loc de rochie. Câtă inventivitate în izolare! Cântăreţul nu s-a abţinut şi în loc să o vedem pe Antonia în acea ipostază, îl vedem pe el, dar nu oricum, e gol!

Artistul apare cu perna pe el, prinsă cu o curea în talie şi uşor se poate observa reflexia în geamul din spatele lui, nu poartă nimic pe dedesubt, e gol! Prviţi fotografia în galeria foto!

Alex Velea, declaraţie emoţionantă de dragoste pentru Antonia

Pe 12 aprilie, Antonia a împlinit 31 de ani. Cu această ocazie, iubitul şi tatăl copiilor ei, Alex Velea, i-a făcut o declaraţie de dragoste: "Te iubesc până la moarte şi-napoi! Îţi mulţumesc că exişti şi îmi dai sens. Nu mă aşteptam să mă iubească cineva aşa. Te-ai găsit tocmai Tu...Sunt norocos. LA MULŢI ANI fericiţi, iubirea mea!!! Antonia", a scris Alex Velea în mediul online."

Modifică Setările