Gossip

S-au urât în spatele camerelor, dar s-au iubit pe platourile filmare. Cum arată, astăzi, actorii din Dr. Quinn şi ce relaţie controversată au în prezent

S-au urât în spatele camerelor, dar s-au iubit pe platourile filmare. Cum arată, astăzi, actorii din Dr. Quinn şi ce relaţie controversată au în prezent camera-retro icon Vezi galeria 21 poze

Jane Seymour şi Joe Lando, cei care au dat viaţă personajelor Dr. Michaela Quinn şi lui Byron Sully, au avut o relaţie cu multe suişuri şi coborâşuri. De la pasiune la ură şi înapoi, aceştia manifestă, chiar şi astăzi, o apropiere cel puţin ciudată.

În urmă cu mai bine de 27 de ani, amândoi obţineau rolurile în distribuţia serialului Dr. Quinn – Medicine Woman, ce avea să devină, în scurt timp, un  fenomen. Înainte, însă, de a se prezenta la casting, ei tocmai încheiaseră o relaţie tumultoasă, lucru care a dus la multe tensiuni pe platourile de filmare. “Adevărul este că nu prea vorbeam unul cu altul pe platouri şi nu ne-am împăcat vreo şase sau şapte ani”, a declarat, anul trecut, pentru revista US Weekly, Jane.

 Deşi a fost extrem de dificil să transmită chimia dintre ei pe fundalul unei tensiuni majore, cei doi şi-au dat toată silinţa să facă rolurile lor cât mai credibile şi au şi reuşit, căci publicul îi adora în ipostaza de iubiţi în serial: “Nu am nicio îndoială că ne-am iubit foarte mult la momentul respectiv, dar nu puteam fi, efectiv împreună, pur şi simplu nu a mers, aşa că am căzut de acord să facem tot posibilul să pară reală povestea dintre Michaela şi Sully”, a adăugat actriţa în vârstă 69 de ani. De altfel, ea crede că această tensiune a fost chiar un lucru productiv, deoarece conferea poveştii mai mult “suspans sexual, care nu ar fi existat dacă toate erau bune şi frumoase acasă”.

Le-a luat destul de mult timp să se recalibreze, dar, până la finalul filmărilor, au devenit prieteni foarte buni. De altfel, Jane, Lando şi soţia acestuia, Kirsten Barlow, cu care e căsătorit de 23 de ani, sunt cei mai buni prieteni. Ne întrebăm, însă, ce părere are Kirsten de faptul că Seymour postează şi astăzi foarte multe fotografii cu soţul ei pe reţelele sociale, una chiar sărutându-se, ca în vremurile bune.

Şi chiar dacă se ascunde sub paravanul de “prieteni pe viaţă”, comentariile şi suspiciunile nu contenesc să apară. Actriţa mai încearcă să parze aceste comentarii legate de o eventuală aventură peste ani cu poze cu actualul ei partener de viaţă, David Green, pe care îl cunoştea de 40 de ani, dar cu care s-a cuplat mult mai târziu, dar nu s-a căsătorit niciodată : “Iubesc viaţa mea de acum şi nu intenţionez să mă căsătoresc, nu cred că acest lucru mai este pentru mine. Îmi ţin inima deschisă”. De altfel, dacă ne uităm la trecutul ei amoros, lui Jane i-a plăcut viaţa de femeie măritată, dar şi aventura, fiind căsătorită de patru ori

Jane şi actualul ei partener de viaţă, David

Şi în timp de Jane Seymour radiază (vezi galeria foto), afişându-şi cu mândrie trupul de sirenă pe care îl are chiar şi în pragul vârstei de 70 de ani, Joe Lando este, astăzi, de nerecunoscut. Numit în 1993 de către revista People unul dintre cei mai frumoşi bărbaţi din lume, acesta nu a mai avut niciun rol care să atingă un aşa succes. În prezent, el şi Kirsten au patru copii şi îşi petrec vacanţele împreună cu fosta lui colegă de platouri. One big happy family, am putea spune.

 

 

 

Comentarii