News

S-a dat în spectacol pe străzile din Mykonos! Vezi despre ce vedetă este vorba!

S-a dat în spectacol pe străzile din Mykonos! Vezi despre ce vedetă este vorba!

Ieri, această vedetă a împlinit 37 de ani şi cam aşa a sărbătorit. Unii ar admira-o pentru faptul că ştie să se bucure de viaţă. Alţii ar considera că, la vârstă ei, parcă nu mai are niciun farmec această expunere, chiar dacă vedeta în cauză arată încă de minune.

Este vorba despre fosta iubită a lui Lewis Hamilton, Nicole Scherzinger, cea care le-a oferit noaptea trecută un spectacol pe cinste turiştilor de pe insula grecească Mykonos, dansând provocator pe străzi şi pe mese, arâtându-şi lenjeria intimă şi desfăcându-şi picioarele în văzul tuturor.

Spectacolul a fost susţinut alături de amica ei, Caroline Stanbury, 39 de ani, o prietenă a Prinţului Andrew, şi a fost nevoie de intervenţia noului iubit al lui Nicole, fotbalistul Pajtim Kasami, 23 de ani, pentru ca fetele să ajungă în siguranţă la hotel.

Spunem nou iubit deşi termenul ar putea fi puţin forţat, căci Patjim este un prieten al unui prieten şi s-a alăturat grupului lui Nicole recent, dar n-a fost nevoie de prea mult timp pentru a se cupla cu artista.

Care, având în vedere aceste poze, pare, ne scuzaţi, cam în călduri…

Foto: Mavrix