News

S-a stabilit cauza morţii lui Robin Williams: noi detalii

de admin

Moartea neaşteptată a marelui actor de comedie a stârnit reacţii de tristeţe şi regret în toate colţurile lumii. Vestea că starul s-a sinucis, la 63 de ani, aparent din cauza depresiei severe de care suferea, a dat naştere şi multor controverse privind importanţa bolilor mentale şi consecinţele devastatoare ale acestora, dacă sunt luate în glumă.

Noi detalii privind cauza morţii au apărut astăzi în presă. Oficiul Districtului Marin a anunţat într-o conferinţă de presă, ieri, că, deşi investigaţiile continuă, cauza preliminară a morţii este asfixierea prin spânzurare. Locotenentul Keith Boyd a confirmat că Robin Williams a fost găsit în Tiburon, California, unde locuia cu soţia lui, Susan Schneider, în jurul orei 11:45 de către asistenta lui personală, îngrijorată fiind că actorul nu răspundea la ciocăniturile în uşă. El a fost găsit „în poziţia de şezut, uşor suspendat”deasupra podelei, cu o curea în jurul gâtului.

Mai mult, s-au descoperit răni superficiale pe încheietura stângă şi un briceag în apropriera regretatului comic, pe care s-a găsit sânge uscat. Poliţia a răspuns la telefonul asistentei la ora 11:55. Nu se ştie intervalul orar în care Williams s-a sinucis, el a fost declarat decedat în jurul orei 12.00. Nu se ştie dacă a existat vreun bilet de adio, dar locotenentul a mai susţinut că Robin se afla sub tratament pentru depresie.

FOTO WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Scandal şi după moartea lui Robin Williams: văduva, în război cu copiii lui

News

Scandal şi după moartea lui Robin Williams: văduva, în război cu copiii lui

Chiar şi la jumătate de an de la decesul neaşteptat şi atât de regretat al marelui actor cu zâmbetul perpetuu pe buze, liniştea este departe de-a se fi aşezat în casa şi familia sa. Mai ales când în urma sa, Robin Williams a lăsat o avere şi o casă

FOTO Amanta cărui cântăreţ este modelul de 19 ani?

Gossip

FOTO Amanta cărui cântăreţ este modelul de 19 ani?

Frumoasa April Love Geary a dat drumul la zvonul că este iubita neoficială a unui artist proaspăt divorţat, cunoscut pentru ieşirile sale... extraconjugale. Cântăreţul Robin Thicke a renunţat s-o mai recâştige pe iubirea lui din liceu

News

Paula Patton divorţează legal de Robin Thicke, la 7 luni de la separare

Cu toate că artistul care a decăzut la fel de repedecum a cunoscut faima pentru controversatul hit “Burred Lines” a încercat s-o recucerească disperat pe soţia sa, dragostea sa din liceu refuză să mai fie cu el.

Robin Williams a fost incinerat

News

Robin Williams a fost incinerat

Regretatul actor de comedie, care s-a sinucis recent în propria casă, cel mai probabil din cauza depresiei severe de care suferea, a fost în final incinerat. Cenuşa sa a fost împrăştiată în Golful San Francisco

Iconul cool al Hollywoodului, Lauren Bacall, a murit la o zi după Robin Williams

News

Iconul cool al Hollywoodului, Lauren Bacall, a murit la o zi după Robin Williams

Încă o legendă pierdută, exact la o zi după anunţul că geniul comediei a decis să-şi ia viaţa. Lauren Bacall era cunoscută drept actriţa ale cărei voce răguşită, frumuseţe sufocantă şi iubire intensă cu Humphrey Bogart i-au asigurat un loc în iconurile filmului.

News

Tribut lui Robin Williams: momente de film memorabile, care ne-au făcut să râdem 

Este unul dintre acele momente în care oamenii din colţurile lumii se unesc pentru a plânge un om cu totul special. Anunţul făcut de NBC pe Twitter că marele comediant, Robin Williams, a murit în urma unei aparente sinucideri prin asfixiere, ieri după-amiază, în propria casă, a provocat o mare nefericire în masă.

De ce s-a sinucis geniul comediei, Robin Williams?

News

De ce s-a sinucis geniul comediei, Robin Williams?

Dimineaţa de astăzi a fost zguduită în lumea întreagă de anunţul că unul dintre cei mai mari comedianţi ai lumii a fost găsit fără suflare ieri, în propria casă, după ceea ce se speculează c-ar fi vorba de o sinucidere.

Însuşi publicista actorului de 63 de ani, Mara Buxbaum, a încercat să explice şocanta întâmplare ca fiind o urmare a “depresiei severe” cu care se lupta el.

News

VIDEO Jimmy Kimmel, tată la 46 de ani

În cadrul ultimei ediţii a show-ului lui Ellen DeGeneres, marele comediant a recunoscut că el şi soţia sa, Molly, vor avea primul lor copil împreună. “Voi avea un copil… (…) E foarte ciudat la vârsta mea, ştii – voi fi unul dintre taţii aceia bătrâni”, a spus starul de 46 de ani, miercuri seara. Ca reacţie la marele anunţ,

News

FOTO Din culisele petrecerii VIP de după BRIT Awards

Băuturi gratis, concerte în exclusivitate, distracţie în privat şi socializare între vedete : aseară, o bună parte din celebrităţile lumii muzicale ale Marii Britanii au petrecut până în zori, la petrecerea de după gala