News

S-a stabilit cauza morţii lui Robin Williams: noi detalii

de admin

Moartea neaşteptată a marelui actor de comedie a stârnit reacţii de tristeţe şi regret în toate colţurile lumii. Vestea că starul s-a sinucis, la 63 de ani, aparent din cauza depresiei severe de care suferea, a dat naştere şi multor controverse privind importanţa bolilor mentale şi consecinţele devastatoare ale acestora, dacă sunt luate în glumă.

Noi detalii privind cauza morţii au apărut astăzi în presă. Oficiul Districtului Marin a anunţat într-o conferinţă de presă, ieri, că, deşi investigaţiile continuă, cauza preliminară a morţii este asfixierea prin spânzurare. Locotenentul Keith Boyd a confirmat că Robin Williams a fost găsit în Tiburon, California, unde locuia cu soţia lui, Susan Schneider, în jurul orei 11:45 de către asistenta lui personală, îngrijorată fiind că actorul nu răspundea la ciocăniturile în uşă. El a fost găsit „în poziţia de şezut, uşor suspendat”deasupra podelei, cu o curea în jurul gâtului.

Mai mult, s-au descoperit răni superficiale pe încheietura stângă şi un briceag în apropriera regretatului comic, pe care s-a găsit sânge uscat. Poliţia a răspuns la telefonul asistentei la ora 11:55. Nu se ştie intervalul orar în care Williams s-a sinucis, el a fost declarat decedat în jurul orei 12.00. Nu se ştie dacă a existat vreun bilet de adio, dar locotenentul a mai susţinut că Robin se afla sub tratament pentru depresie.

FOTO WENN