Vedete

Sabina Iosub, escapadă spaniolă FOTO

Sabina Iosub, escapadă spaniolă FOTO camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Vedeta Antenei 3 şi-a luat o pauză de respiro şi a zburat spre însoritul Madrid.

Sabina Iosub, gazda emisiunii “Be EU” de la Antena 3, realizată la Bruxelles şi Strasbourg, a zburat de data aceasta spre Spania, unde şi-a oferit câteva zile de vacanţă.

Soarele spaniol şi frumuseţile locului i-au dat ştiristei impresia că vara încă n-a plecat. După o masă generoasă în Madrid, cu o paella veritabilă, Sabina Iosub a mers să viziteze Valle de los Caídos – Valea celor care au căzut, un mausoleu închinat celor care au pierit în Războiul civil din Spania.

La reîntoarcerea la Madrid, s-a bucurat de concertul oferit de Damien Rice, pentru ca a doua zi să pornească spre istoricul oraş Segovia, cu al său apeduct din epoca romană, cu monumentele şi bisericile sale în stil romanic şi cartierul evreiesc. Punctul terminus se află în Plaza Azoguejo, plină de magazine cu suvenirur, restaurante şi cunoscutele baruri de „tapas”. O altă atracţie este Alcazar de Segovia, fortăreaţa aşezată la confluenţa râurilor Erasma şi Clausma, din al cărei Turn Juan al II-lea are poţi avea o incredibilă priveliteşte asupra oraşului.

Sabina Iosub a dedicat următoarea zi vizitării Palatului Regal din Madrid, cunoscut şi ca Palatul din Orient, reşedinţa oficialǎ a Familiei Regale spaniole – care, în fapt, locuieşte la Palatul Zarzuela.

Iată câteva instantanee din escapada ei spaniolă.

 

Modifică Setările