Lifestyle

Sabina Iosub s-a bucurat de zăpadă pe pârtiile din Austria FOTO&VIDEO

Sabina Iosub s-a bucurat de zăpadă pe pârtiile din Austria FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 15 poze

La început de februarie, vedeta Antenei 3 şi-a luat binemeritata porţie de relaxare şi distracţie în munţii Alpi. Uite cum a arătat escapada ei la schi.

Între două ediţii ale emisiunii "Be EU", realizate în inima Uniunii Europene, la Bruxelles, Sabina Iosub şi-a oferit o vacanţă la înălţime, într-una dintre cele mai frumoase destinaţii de schi din Europa, la Kitzbühel, în Austria.

Peisajul incredibil, întâlnirea cu micile vietăţi ale pădurii şi extraordinarele pârtii austriece au transformat această săptămână petrecută departe de studioul ştirilor şi de şedinţele europarlamentarilor într-o evadare totală în natură.

Aerul rece şi curat, frumuseţea culmilor înzăpezite şi coborârea lină printre brazii maiestuoşi i-au oferit Sabinei Iosub acea doză de energie atât de necesară după nenumăratele emisiuni de dezbateri şi transmisiuni în direct.

Unde mai pui că sportul în aer liber o ajută să-şi tonifieze corpul şi să-şi menţină silueta cu care ne-a uimit pe toţi în ultimul an şi jumătate. Deci merită din plin acea ciocolată caldă servită la après-ski, în timp ce contempla superba panoramă a Alpilor austrieci.

Iată şi câteva instantanee din vacanţa Sabinei Iosub în Kitzbühel. (vezi galeria foto)

Modifică Setările