Vedete

Sabina Iosub, super sexy la botezul fetiţei colegei sale de trust. A schimbat două ţinute! FOTO

Sabina Iosub, super sexy la botezul fetiţei colegei sale de trust. A schimbat două ţinute! FOTO camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

De când a slăbit specaculos, gazda emisiunii Be EU nu se fereşte să experimenteze stilist. Iată ce ţinute a ales pentru evenimentul special din weekend.

Printre invitaţii de vază ai Alessandrei Stoicescu şi ai lui Sergiu Constantinescu, care şi-au botezat fetiţa, pe Sara Maria, nu putea să lipsească colega din Antena 3, frumoasa Sabina Iosub.

Şi, aşa cum ne aşteptam, vedeta ştirilor şi transmisiunilor politice externe s-a întrecut pe sine. Pentru această ocazie specială, Sabina Iosub a ales două ţinute elegante, dar la antipozi, o salopetă albă şi o rochie neagră - anume un joc subtil între alb şi negru, între masculin şi feminin.

Dacă la ceremonie, Sabina Iosub a mers în salopeta albă cu decolteu abisal şi centură în talie, pentru petrecerea dată la Hotelul Phoenicia, aceasta a schimbat-o cu o rochie neagră midi pe umeri şi cu şliţ central. Ambele creaţii de la Saw Atelier au fost apreciate şi i-au venit ca turnate. Felicitări!