Fashion

Salma Hayek a oferit o lecţie de stil. Outfitul all-black cu care a întors privirile la un eveniment

Salma Hayek a oferit o lecţie de stil. Outfitul all-black cu care a întors privirile la un eveniment

attends the premiere of Disney's "A Wrinkle In Time" at the El Capitan Theatre on February 26, 2018 in Los Angeles, California.

Salma Hayek a făcut o impresie bună la cel mai recent eveniment la care a participat. Actriţa în vârstă de 51 de ani a arătat fashion la premiera filmului "A Wrinkle In Time" care a avut loc luni seara în Los Angeles.

Este una dintre cele mai sexy şi talentate actriţe de la Hollywood, iar când vine vorba de stil, Salma Hayek este una dintre divele cu clasă. Ce-i drept, soţul său, François-Henri Pinault, este unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri francezi, preşedintele companiei Kering sub auspiciul căreia activează branduri celebre precum Gucci, Louis Vuitton, Yves Saint Laurent, Balenciaga sau Alexander McQueen. Aşa că nu este de mirare că actriţa este o prezeţă deosebită de fiecare dată când apare pe covorul roşu sau pe stradă.

Alături de Valentina şi de Oprah.

Deşi îmbrăcată în totalitate în negru, Salma a reuşit să întoarcă privirile cu o ţinută chic. Chiar dacă nu a lăsat deloc pielea la vedere, purtând haine groase, actriţa a arătat sexy într-o fustă de piele accesorizată cu capse, o jachetă scurtă, maletă neagră şi o pereche de cizme cu toc. Salma a demonstrat că poate arăta bine chiar şi fără prea mari eforturi, iar fusta cu detalii a fost piesa de rezistenţă a outfiturlui. Actriţa a venit însoţită la eveniment de fiica sa în vârstă de 10 ani, Valentina.

Foto: Getty Images