News

Salma Hayek, definiţia senzualităţii autentice! Actriţa are un bust impresionant, este superbă în costum de baie

Salma Hayek, definiţia senzualităţii autentice! Actriţa are un bust impresionant, este superbă în costum de baie camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Salma Hayek a devenit o fană a brandului de lux Gucci, după apariţia sa iconică în producţia mult mediatizată ”The House of Gucci”.

Actriţa a optat pentru un costum de baie Gucci, care îi pune în valoarea bustul spectaculos. Diva latino arată spectaculos la cei 55 de ani ai săi şi poate liniştită să stea nemachiată, întrucât tenul său este impecabil. Salma este răvăşitor de sexy la piscină, cu părul ud şi cu un costum întreg pe care scrie Original Gucci. Vedeta explică pe contul său de socializare că aceasta nu este vestimentaţia cu care apare în film, însă o recomandă oricum.

Cum reuşeşte artista să se menţină atât de în formă? Ei bine, munca o ţine ”în priză”, activă. Recent a publicat o fotografie într-un costum de baie la fel de sexy şi părea că doarme în hamac. Ea a descris imaginea aşa: ”Mă recuperez după promovarea a două filme în care joc.”

Recent, actriţa a primit şi o binemeritată stea pe Hall of Fames. Salma Hayek s-a bucurat ca un copil şi a spus: ”Asta este. Cu toţii suntem praf de stele.”

La premiera de la Londra a mult aşteptatului film ”The House of Gucci”, Salma Hayek a fost strălucitoare la propriu.

Cu un decolteu răvăşitor şi o talie de viespe, actriţa de 55 de ani ne-a demonstrat că vârsta este doar un număr. Vedeta de origine mexicană se menţine fabulos şi are o viaţă şi o carieră foarte active. Salma Hayek  este căsătorită de 12 ani cu milionarul Francois-Henri Pinault, iar recent s-a afişat la un eveniment cu fiica sa biologică Valentina, în vârstă de 14 ani, care i-a moştenit frumuseţea şi senzualitatea.

Foto: Profimedia şi Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările