News

Salma Hayek şi Francois-Henri Pinault, opt ani de mariaj. Cum au sărbătorit?

Salma Hayek şi Francois-Henri Pinault, opt ani de mariaj. Cum au sărbătorit? camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

CANNES, FRANCE - MAY 14: Actress Salma Hayek and Francois-Henri Pinault attends the "IL Gattopardo" Premiere at the Palais des Festivals during the 63rd Annual Cannes Film Festival on May 14, 2010 in Cannes, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

În ultima săptămână a fost în Los Angeles, New York şi Miami, pentru a-şi promova peliculele ”How to be a latin lover” şi ”11th Hour”. Ieri, însă, a luat o pauză de la toate activităţile profesionale pentru a sărbători un moment fericit din viaţa ei personală: o altă aniversare a mariajului său.

foto: hepta, getty images

Salma Hayek a dat de veste, ieri, că sărbătoreşte cea de-a opta aniversare a mariajului său cu Francois-Henri Pinault. ”Cea mai mare binecuvântare a vieţii mele a fost iubirea. 11 ani împreună, 8 ani de mariaj”, este mesajul romantic pe care actriţa holywoodiană l-a postat pe contul ei de Instagram, alături de o imagine surprinsă în ziua nunţii ei.

Ne bucurăm, aşadar, să auzim că actriţa trăieşte un moment atât de fericit în viaţa ei, dat fiind faptul că mariajele la Hollywood sunt din ce în ce mai rare. Amintim că Salma şi Francois s-au căsătorit de Valentine`s Day în 2009, în Paris. În luna aprilie a aceluiaşi an, cei doi au organizat o a doua ceremonie, în Veneţia, la care i-au invitat şi pe cei apropiaţi. Salma şi soţul ei francez, CEO-ul companiei Kering, sunt părinţii unei fetiţe, pe nume Valentina Paloma Pinault, care a venit pe lume în luna septembrie 2009.

Rodul iubirii lor, Valentina.

Iată o galerie foto a poveştii lor de dragoste!

Modifică Setările