News

Salman Khan aşteaptă o cerere în căsătorie de la Iulia Vântur? De ce se simte actorul dezamăgit


Salman Khan aşteaptă o cerere în căsătorie de la Iulia Vântur? De ce se simte actorul dezamăgit camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

La 53 de ani, Salman Khan rămâne unul dintre cei mai doriţi burlaci. Cu toate astea, actorul susţine că nu a primit nicio cerere fermă în căsătorie şi că acesta ar fi motivul pentru care nu a făcut până acum marele pas.

Salman Khan şi Iulia Vântur au o relaţie de câţiva ani, dar nunta se lasă aşteptată. Ba mai mult, în Paradis par să fi intervenit şi ceva discuţii, pentru că cei doi îşi petrec timpul mai mult separat decât împreună. Dacă Iulia a bifat o vacanţă în Bali alături de Laura Cosoi, Cosmin, Adela Popescu şi Radu Vâlcan, faimosul actor a ales să danseze tot în India, reţinut sau nu de altă proiecte.

Când vine însă vorba de căsătorie, Salman Khan are şi o explicaţie: aşteaptă să fie cerut. ''Mă simt trist că nu am fost abordat până acum. Nu mi s-a întâmplat niciodată, pentru că nici nu iau cina la lumina lumânărilor'', mărturiseşte, cu umor, Khan.

Iulia Vântur a împlinit ieri 39 de ani. Fosta prezentatoare TV a revenit în India pentru a fi aproape de cei pe care îi consideră familia ei, dar şi de iubitul Salman Khan.