Royals

Samantha Markle îşi şantajează sora pentru a o întâlni: ”Asta nu trebuie să ajungă public”

Samantha Markle îşi şantajează sora pentru a o întâlni: ”Asta nu trebuie să ajungă public”

În încercările ei disperate de a provoca o reacţie din partea palatului Kensington, şi implicit de la sora ei vitregă, devenită Ducesă de Sussex, Samantha s-a lovit doar de refuzuri. Oficialii de la palat au refuzat să răspundă cererilor repetate de a intra în contact cu Meghan markle. Acum, Samantha e pregătită pentru o ultimă mişcare.

Samantha Markle nu renunţă la ideea de a mai sta faţă-n faţă cu sora ei, motiv pentru care face presiune, prin toate mijloacele posibile. Recent, reprezentantul ei a anunţat că Samantha Markle se află în Europa, ”la doar un zbor” de Anglia şi că săptămâna aceasta plănuieşte să-şi întâlnească sora.

”În ciuda nenumăratelor încercări private de a aranja o întâlnire cu Ducesa de Sussex, pentru a discuta despre sănătatea tatălui lor în vârstă de 74 de ani, Palatul Kensington a refuzat să răspundă. Mă tem că Meghan nu este la curent cu aceste încercări discrete, motiv pentru care a face asta public este ultima noastră şansă. Momentan, Samantha este în Europa, la doar un zbor distanţă de Marea Britanie. Asta nu trebuie să ajungă public, preferăm să ţinem totul în privat. Samantha vine în UK săptămâna aceasta, fie că vă place, fie că nu”, a scris pe Twitter, luni, Rob Cooper, PR-ul Samanthei Markle.