Vedete

Sandra Bullock, transformare uluitoare pentru următorul său film. Actriţa este de nerecunoscut

Sandra Bullock, transformare uluitoare pentru următorul său film. Actriţa este de nerecunoscut camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Sandra Bullock va apărea într-un nou film, un thriller care ne va ţine cu sufletul la gură şi în care actriţa este, uneori, de nerecunoscut.

Rolul este foarte greu şi cu o imensă încărcătură emoţională. Trailerul acestei producţii a fost deja lansat. În ”The Unforgivable” vom asista la o poveste încâlcită şi vom vedea o Sandra Bullock matură şi de multe ori fără vreo urmă de machiaj.

Actriţa a ajuns la 57 de ani şi arată spectaculos, chiar şi nemachiată. Frumuseţea sa naturală este de remarcat, dar şi talentul actoricesc, care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Sandra este capabilă că intre atât de bine în personaj, încât trăirile transmise spectatorilor sunt unice şi foarte încărcate de emoţii. Mai ales în cazul de faţă, când o joacă pe Ruth Slater, o femeie ce a fost condamnată la 20 de ani de închisoare după ce a omorât un om al legii. Trailer-ul arată de asemenea şi modul în care aceasta încearcă să se reintegreze în societate şi să se reconecteze cu sora sa, Katie, pe care nu a mai văzut-o de 20 de ani.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările