News

Pensie alimentară sau şantaj? Cât au plătit aceşti tătici ca să scape de mamele copiilor lor?

Pensie alimentară sau şantaj? Cât au plătit aceşti tătici ca să scape de mamele copiilor lor?

Familie tradiţională? Nici vorbă! Aceste staruri nu şi-au dorit ca mama copilului lor să fie prin preajmă după ce progenitura lor a venit pe lume. Şi cum au putut obţine aşa ceva? Cu bani, evident! Muuulţi bani!

Cristiano Ronaldo

Fotbalistul împreună cu băiatul lui, Cristiano Ronaldo Jr.

O aventură de-o noapte s-a lăsat cu o sarcină foarte dorită de faimosul fotbalist, care a plătit nu mai puţin de 10 milioane de lire sterline mamei primului moştenitor al sportivului. Ce a primit acesta în schimb? Copilul, evident, şi menţinerea secretului în ceea ce priveşte identitatea mamei.

Tânărul tătic nu şi-a dorit tam-tam la naşterea primului său copil, dar nici n-a putut sta cu braţele încrucişate după aflarea veştii că femeia cu care a făcut o singură dată sex rămăsese gravidă.

Alături de Georgina Rodríguez şi copiii sportivului

După ce a descoperit sarcina, se pare că individa l-a contactat pe impresarul sportivului, Jorge Mendes, pentru a-i transmite lui Ronaldo vestea ce mare. Acesta a făcut un test de paternitate, care a demonstrat faptul că el e tatăl copilului, şi, drept urmare, a achitat suma cuvenită pentru a-şi aroga întregul drept asupra micuţului.

Modifică Setările