News

Pensie alimentară sau şantaj? Cât au plătit aceşti tătici ca să scape de mamele copiilor lor?

Pensie alimentară sau şantaj? Cât au plătit aceşti tătici ca să scape de mamele copiilor lor?

Familie tradiţională? Nici vorbă! Aceste staruri nu şi-au dorit ca mama copilului lor să fie prin preajmă după ce progenitura lor a venit pe lume. Şi cum au putut obţine aşa ceva? Cu bani, evident! Muuulţi bani!

Cristiano Ronaldo

Fotbalistul împreună cu băiatul lui, Cristiano Ronaldo Jr.

O aventură de-o noapte s-a lăsat cu o sarcină foarte dorită de faimosul fotbalist, care a plătit nu mai puţin de 10 milioane de lire sterline mamei primului moştenitor al sportivului. Ce a primit acesta în schimb? Copilul, evident, şi menţinerea secretului în ceea ce priveşte identitatea mamei.

Tânărul tătic nu şi-a dorit tam-tam la naşterea primului său copil, dar nici n-a putut sta cu braţele încrucişate după aflarea veştii că femeia cu care a făcut o singură dată sex rămăsese gravidă.

Alături de Georgina Rodríguez şi copiii sportivului

După ce a descoperit sarcina, se pare că individa l-a contactat pe impresarul sportivului, Jorge Mendes, pentru a-i transmite lui Ronaldo vestea ce mare. Acesta a făcut un test de paternitate, care a demonstrat faptul că el e tatăl copilului, şi, drept urmare, a achitat suma cuvenită pentru a-şi aroga întregul drept asupra micuţului.

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Beyoncé, dezvăluiri despre viaţa personală

Nu ţine diete drastice, îşi iubeşte corpul cu tot cu formele lui voluptuoase şi e foarte dezinvoltă în relaţia de cuplu. Iată ce-a declarat referitor la momentele intime cu Jay-Z.

News

Recunoşti vedetele?

Dacă ar fi private de banii şi timpul pe care-l au la dispoziţie pentru a avea grijă de corpul lor, celebrităţile n-ar mai fi la fel de aranjate şi de arătoase. Le-ai recunoaşte în ipostaza de oameni obişnuiţi?

Ghici cine e cea mai frumoasă femeie din lume?

News

Ghici cine e cea mai frumoasă femeie din lume?

E o artistă de culoare frumoasă, bogată, familistă şi foarte, foarte norocoasă. Cei de la revista „People“ au urcat-o pe cel mai înalt piedestal al frumuseţii. Oare despre cine este vorba?