News

Sarah Ferguson se mândreşte cu noua siluetă. Cum a slăbit Ducesa de York

Sarah Ferguson se mândreşte cu noua siluetă. Cum a slăbit Ducesa de York

Sarah Ferguson a slăbit cu ajutorul nutriţionistului Gianluca Mech, cel care a lansat şi făcut celebră în toată lumea Dieta Tisanoreica.

Sarah Ferguson, membră a familiei regale britanice, fosta soţie a prinţului Andrew, al doilea fiu al reginei Elisabeta a II-a, a introdus în alimentaţia zilnică produse recomandate de Gianluca h, precum pâinea ketogenică, chiar şi pastele şi pizza de dietă, ori croissantele cu indice glicemic slab.

Gianluca Mech povesteşte cum a decurs prima întâlnire cu Ducesa de York şi cum au ajuns să colaboreze. „Ne-am întânit prima data în urmă cu câţiva ani în New York. Din discuţiile avute, am aflat că este foarte interesată de cercetare şi de studii ştiinţifice şi că este chiar în căutarea unei diete eficiente şi sănătoase.  I-am adresat invitaţia de a vizita Universitatea din Padova, unde avem propriul nostru institut de cercetare a cetozei. A fost uimită să descopere că avem chiar şi pizza de dietă sau croissante cu indice glicemic slab. I-am oferit mai multe informaţii despre Dieta Tisanoreica şi a decis să urmeze acest plan alimentar. Deşi există multe opţiuni de deserturi sănătoase, preferă preparatele sărate în detrimentul celor dulci, precum pâinea ketogenică, pastele şi pizza din Dieta Tisanoreica”, a declarat Gianluca Mech pentru revista Hello! din Marea Britanie.

Ducesa de York a povestit, în cadrul interviului, cum neplăcerile din viaţa privată şi-au pus amprenta asupra stilului alimentar pe care l-a adoptat şi cum dieta recomandată de Gianluca Mech a ajutat-o să ajungă la forma fizică dorită şi să i se îmbunătăţească starea generală de sănătate.

„Ştiu cum este să te lupţi cu greutatea de la vârsta de 12 ani. Atunci s-a încheiat mariajul părinţilor mei, iar, pe fond de stres, am început să mănânc junk food. Asta şi-a pus amprenta asupra siluetei mele şi s-a resimţit chiar şi când am devenit adult. Mâncarea devenise o dependenţă. Ori de câte ori lucrurile devreneau mai dificile, mâncam pe fond de stres. Am încercat multe diete de-a lungul anilor, dar care nu au funcţionat. Atunci când Gianluca Mech mi-a propus să vizitez Universitatea din Padova, am fost impresionată de dovezile ştiinţifice referitoare la beneficiile acestui tip de dietă ketogenică. Am urmat aceast plan alimentar în ultimele 18 luni, am făcut mişcare şi m-am odihnit corespunzător. Ca urmare, greutatea mea a scăzut şi starea de sănătate mi s-a îmbunătăţit semnificativ”, a declarat Sarah Ferguson pentru Hello!.

 

 

 

Modifică Setările