News

Sarah Jessica Parker (53) şi-a păstrat silueta de acum douăzeci ani, când debuta în Sex and the City

Sarah Jessica Parker (53) şi-a păstrat silueta de acum douăzeci ani, când debuta în Sex and the City camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Au trecut deja douăzeci de ani de când ”Sex and the City” debuta pe micile ecrane. Ajunsă la 53 de ani, eroina serialului e la fel de sexy precum în zilele de glorie.

Sarah Jessica Parker a creat isterie cu rolul lui Carrie Bradshaw, o tânără pasionată de modă, care sucea minţile bărbaţilor din New York. Astăzi, ea are în palmares şi mai multe producţii de succes, cea mai recentă fiind ”Divorce”,  în care joacă rolul unei femei divorţate.

Ajunsă la 53 de ani, SJP e la fel de sexy precum în serialul care a făcut-o celebră şi-n care juca pe când avea doar 30 de ani. Deşi are trei copii, actriţa se bucură de o siluetă ca trasă prin inel, pe care şi-o expune în creaţii – cum altfel? - la fel de stylish ca cele pe care le purta pe micile ecrane.

Paparazzi au surprins-o ieri seară, când îşi părăsea locuinţa din New York. Îmbrăcată întro rochie arigintie, strălucitoare, prevăzută cu o curea de satin care-i marca talia, actriţa părea de 35 de ani şi nu de 53. Ea şi-a completat look-ul cu bijuterii diverse, asortate, şi o pereche de pantofi albi, cu toc, aşa cum ne-a obişnuit şi până acum. Nu-i aşa că arată bine?

foto: profimedia