Vedete

Sarah Jessica Parker a apărut în costum de baie, la plajă. Cum arată actriţa la 55 de ani

Sarah Jessica Parker a apărut în costum de baie, la plajă. Cum arată actriţa la 55 de ani camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Sarah Jessica Parker încă este o ţintă a fotografilor, mai ales atunci când iese la plajă. Actriţa de 55 de ani a fost surprinsă în câteva ipostaze, purtând costum de baie. E atentă la silueta sa şi acum!

Încă apare pe micile ecrane, merge la evenimente, este distribuită în diverse filme, aşa că Sarah Jessica Parker este nevoită să afişeze o siluetă suplă, chiar dacă nu mai are 20 sau 30 de ani. Actriţa a fost surprinsă recent la plajă. 

Sarah Jessica Parker are 55 de ani şi se bucură enorm de clipele de libertate, de momentele petrecute la plajă. Fotografii au surprins-o recent în The Hamptons. Nu vă gândiţi că a stat să se bronzeze, ci a preferat să citească în linişte, la umbră. Actriţa a îmbrăcat chiar şi costumul de baie. În majoritatea pozelor, ea apare cu o cămaşă albă, lejeră, dar, la un moment dat, o dă jos. 

Atunci şi-a arătat picioarele care, sincer, sunt destul de tonifiate, subţiri. Probabil, actriţa de 55 de ani face mult sport, se întreţine, poate are şi un regim alimentar strict. Priviţi apariţia starului Sarah Jessica Parker în galeria foto! 

Coronavirusul a lovit familia actriţei Sarah Jessica Parker

Vedeta serialului Totul despre sex a fost lovită personal de pandemie. Sarah Jessica Parker a mărturisit că temutul virus Covid-19 a lovit un membru apropiat al familiei sale, şi anume pe cumnata ei, Janet Broderick, în vârstă de 64 de ani. Sora soţului ei, actorul Matthew Broderick, a fost infectată cu Coronavirus la începutul lunii martie, iar acum se simte mai bine.

Întrebată pe contul ei de Instagram care mai este starea lui Janet, Sarah a răspuns următoarele: Se simte mai bine. A fost foarte bolnavă. S-a întors acasă de la spital şi se află în convalescenţă. Cumnata lui Parker s-a îmbolnăvit după ce a participat la o slujbă a unei parohii din Kentucky, în audienţă fiind şi o persoană infectată cu Covid-19

Foto: Profimedia

Modifică Setările