News

Sarah Jessica Parker, apariţie rară alături de gemene, pe covorul roşu

Sarah Jessica Parker, apariţie rară alături de gemene, pe covorul roşu

NEW YORK, NY - MAY 03: Marion Loretta Elwell Broderick, Sarah Jessica Parker, andTabitha Hodge Broderick attend New York City Ballet 2018 Spring Gala at Lincoln Center on May 3, 2018 in New York City. (Photo by Steven Ferdman/Getty Images)

Fiicele Sarei Jessica Parker au fost în centrul atenţiei la o gală. Actriţa din "Totul despre sex" şi-a făcut apariţia într-un mod inedit, joi după-amiaza, la Lincoln Center din New York. De mână cu gemenele Marion Loretta şi Tabitha Hodge, în vârstă de 8 ani, Sarah le-a făcut o surpriză de proporţii fanilor.

Îmbrăcate toate în rochii midi, Sarah într-o creaţie din voal alb, iar fiicele sale în outfituri cu imprimeu floral, au luat cu asalt covorul roşu de la Gala City Ballet 2018. Le-am tot văzut pe fetiţe în fotografiile de paparazzi, alături de părinţi, dar rar se întâmplă ca mama lor celebră să le aducă pe micuţe în lumina reflectoarelor.

Ca o mămică mândră, actriţa a mers de mănă cu cele două fete care, din câte se pare, au acceeaşi pasiune pentru moda ca mama lor. Gemenele au fost superbe, mai ales că au fost accesorizate identic. Au purtat câte o bentiţă colorată, gentuţe cu lanţ şi câte o pereche de balerini cu aplicaţii florale.

Parker este una dintre celebrităţile care au ajutat la orchestrarea evenimentului anual de strângere de fonduri. Ea este căsătorită cu actorul Matthew Broderick, iar cuplul are 3 copii. Pe lângă gemene, cei doi au şi un fiu adolescent, James Wilkie, în vârstă de 15 ani.

Foto: Getty Images

Modifică Setările