Gossip

Sarah Jessica Parker are o tunsoare nouă

Sarah Jessica Parker are o tunsoare nouă

Sarah Jessica Parker posing during the presentation of HBO Spain TV channel in Madrid, Spain, 15 December 2016. Photo by Archie Andrews/ABACAPRESS.COM

Fashionista Carrie va fi întotdeauna fashionistă. Sarah Jessica Parker a primit, parcă, această etichetă după ce a jucat în serialul Totul despre sex şi reuşeşte să se ridice la înălţimea aşteptărilor pe care le avem de la ea, în ceea ce priveşte vestimentaţia. Perucă sau realitate? SJP, la filmările pentru noua ei peliculă Ieri, vedeta a fost surprinsă pe la filmări pentru drama 'Best Day of my Life', pe străzile din New York, iatr primul lucru care ne-a sărit în ochi a fost coafura ei nouă. Presupunând că nu este doar o perucă pe care să o poarte doar la aceste filmări şi că actriţa a rămas, de fapt, fidelă pletelor ei lungi.

Aşadar, în filmul în care joacă o cântăreaţă de jazz, Sarah îşi poatră părul într-un bob scurt şi vopsit într-o nuanţă de blond platinat.

Nu reuşim să ne dăm seama dacă pe actriţa de 52 de ani o prinde mai bine această tunsoare sau nu, dar ceea ce este de admirat este ţinuta aleasă pentru această scenă. Fusta plisată, cămaşa, sandalele, geanta, ne place tot din vestimentaţia simpaticei actriţe.

Look-ul tradiţional al actriţei

Foto: Splash News