News

Sarah Jessica Parker despre ”Sex and the city 3”

Sarah Jessica Parker despre ”Sex and the city 3”

Fanii serialului ”Sex and the city” au parte de veşti noi, venite chiar de la Sarah Jessica Parker, actriţa care a jucat unul dintre personajele principale ale renumitului serialului. Va exista un SATC 3? Mulţi s-au întrebat de-a lungul anilor dacă va exista un alt film SATC sau dacă se va face o continuare a celebrului serial. Ei bine, există o veste bună şi una rea în acest sens.

Vestea rea este că nu o să se întâmple nimic prea curând. Sarah Jessica Parker a declarat, recent, că nu există un scenariu în acest sens, deci nici vorbă de filmările la SATC 3. ”Adevărul este că nu există niciun scenariu. N-a existat niciodată.”, a mărturisit, deschis, aceasta în timpul unui interviu luat, duminică, pe când participa la Globurile de Aur.

Partea bună este, însă, că au existat discuţii în acest sens şi că toţi se arată încântaţi de un nou film care să le aibă în prim-plan pe cele 4 prietene: Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Samantha Jones (Kim Cattrall), Charlotte York (Kristin Davis) şi Miranda Hobbes (jucată de Cynthia Nixon).

sarah jessica parker
SJP a mărturisit că există discuţii în acest sens, însă nimic concret.

Amintim că serialul SATC a rulat din 1998 şi până în 2004. Acest serial a câştigat 7 trofee Emmy şi alte 50 de nominalizări la aceste premii. SATC are în palmares şi 8 Globuri de Aur câştigate şi alte 24 de nominalizări.

Modifică Setările