News

Sarah Jessica Parker nu se dezbracă nici în continuarea ”Sex and the city”. Are clauză clară din 1998: ”Unii emit pretenţii imperiale. Eu cer doar să nu apar goală!”

Sarah Jessica Parker nu se dezbracă nici în continuarea ”Sex and the city”. Are clauză clară din 1998: ”Unii emit pretenţii imperiale. Eu cer doar să nu apar goală!”

”Sex and the City” se întoarce, dar Carrie Bradshow tot nu se dezbracă. Mult aşteptata şi deja controversata continuare a celebrului serial, care se va numi ”And Just Like That”, îşi dezvăluie, uşor, uşor, secretele. 

Conform The Sun, Sarah Jessica Parker nu renunţă la clauza ei contractuală, aceea de a nu se dezbrăca în faţa camerelor. Dacă privim în urmă la sezoanele ”Sex and the City” cu atenţie, vom constata că, dintre cele patru actriţe, singura care nu şi-a dat hainele jos pentru nicio scenă a fost Sarah. O adevărată performanţă, dat fiind că filmul abundă în scene de sex.   

Diva de 55 de ani a anunţat că nu are de gând să renunţe la haine nici pentru continuarea de zece episoade. ”Unii oameni au o listă legendară de pretenţii imperiale. Vor, de pildă, neapărat lumânări albe în cameră. Eu nu am asemenea idei nebuneşti. Singura mea pretenţie a fost să nu apar goală. Sunt modestă”, a declarat actriţa pentru The Hollywood Reporter acum ceva vreme.

De asemenea, aceasta nu acceptă nici dublurile: ”Nu există suma pentru care să accept ca altcineva să apară dezbrăcat în locul meu ca şi cum aş fi eu. Fără dubluri, e parte din contractul meu”.

Sex and the City a apărut în 1998 şi, de-a lungul celor şase sezoane, Sarah Jessica Parker nu a fimat scene de sex sau nuditate, în ciuda presiunilor.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările