News

Sarah Jessica Parker rupe tăcerea. Ce are de spus despre conflictul cu Kim Cattrall

Sarah Jessica Parker rupe tăcerea. Ce are de spus despre conflictul cu Kim Cattrall

Se pare că divergenţele dintre cele două staruri sunt vechi de câţiva ani, deşi nu se cunoaşte adevăratul motiv din cauza căruia Sarah Jessica Parker şi colega sa din serialul „Sex and the City”, Kim Cattrall, au ajuns la cuţite. Mai mult, Kim a refuzat să participe la filmările pentru noul sezon al serialului şi chiar i-a răspuns tăios colegei sale, SJP.

Aceasta din urmă i-a trimis un mesaj de condoleanţe pe Instgram în care îşi arăta regretele pentru pierderea suferită de Cattrall care anunţa că fratele său a murit. Cu toate acestea, răspunsul actriţei a fost uimitor:  ”Nu am nevoie de iubirea sau sprijinul tău în aceste clipe tragice, Sarah Jessica Parker!”

Alături de Kim Cattrall.

În ciuda micii răfuieli online, Sarah Jessica Parker insistă că nu "a existat vreo ceartă" între ea şi Cattrall, deşi zvonurile că cele două nu se înţeleg au circulat de mult timp. Kim a abordat recent acest subiect într-un show televizat, descriind relaţia dintre cele două staruri din „Sex and the City” ca fiind "toxică", adăugând că Sarah ar fi putut fi mai "amabilă". Cu toate acestea, în cel mai nou interviu, SJP a respins existenţa vreunei tensiuni: "Este foarte amuzant pentru că nu am vorbit niciodată despre asta, cu excepţia că una dintre noi a fost dezamăgită", a explicat ea. "Dar nu am răspuns niciodată la afirmaţiile pe care Kim le-a făcut în emisiunea lui Piers Morgan, show în care a spus lucruri cu adevărat dureroase pentru mine. Deci nu a fost o ceartă, a fost complet închipuită pentru că eu nu am răspuns vreodată şi nici nu o voi face. A trebuit să spună ce avea nevoie să spună şi acesta este privilegiul ei. "

Săptămâna trecută, lucrurile au luat o întorsătură urâtă când Sarah a fost numită "ipocrită" şi "crudă" de fostul ei co-star după ce şi-a exprimat condoleanţele pentru moartea fratelui lui Kim, Christopher Cattrall. Ea a scris pe Instagram: "Dragă Kim, dragostea şi condoleanţele mele pentru tine şi ai tăi. Dumnezeu să-l ierte pe iubitul tău frate".

Foto: Arhiva OK!

Modifică Setările