Spectacole

Sărbătoreşte Ziua Internaţională a iei cu Bucureşti Mall!

Bucureşti Mall, primul centru comercial inaugurat în România, aniversează luni, 24 iunie, Ziua internaţională a Iei şi a Sânzienelor printr-un eveniment special, organizat în parteneriat cu La Blouse Roumaine şi IIANA.

Ia, cunoscută şi sub denumirea „cămaşă cu altiţă”, reprezintă matricea culturală a românilor, un simbol al identităţii şi creativităţii neamului românesc. Deşi în ultima perioadă a fost un obiect vestimentar reinventat de către designerii internaţionali sau autohtoni, ia rămâne opera a numeroase generaţii de femei din toate regiunile Romaniei.

Bucureşti Mall, primul mall al bucureştenilor, continuă asocierea cu valorile tradiţionale româneşti. Atfel, pe data de 24 iunie, începând cu ora 19:00, centrul comercial va găzdui o prezentare de modă cu iile aflate în portofoliile La Blouse Roumaine şi IIANA, precum şi a tradiţiilor specifice Sânzienelor, toate acestea pe muzica Mariei Tănase, una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară românească.

Evenimentul va fi completat de o sesiune de fotografii într-o zonă special amenajată şi de un concurs pentru fanii cămăşilor tradiţionale desfăşurat sub sloganul „Vino şi fotografiază-te în ie”. Participanţii la concurs trebuie să îşi actualizeze poza de profil de pe reţeaua de socializare Facebook cu fotografia realizată în photocornerul din Bucureşti Mall şi pot câştiga o ie de la IIANA.