Gossip

Sare de la bărbat la bărbat. Heidi Klum suferă de sindromul anti-single?

Sare de la bărbat la bărbat. Heidi Klum suferă de sindromul anti-single?

O recapitulare a trecutului său amoros nu poate duce decât la această concluzie: fostul manechin sare într-o relaţie nouă înainte de a ieşi din cea veche. Să fie ea dependentă de dragoste, orice formă (sau chip) ar avea aceasta?

Când o femeie de carieră intră în com­petiţia de selfiuri sexy-penibile cu Kim Kardashian, ne întrebăm serios dacă nu cumva blonda noastră trece prin acea criză... a acelei vârste. Doar are 41 de ani! E destul să aruncăm un ochi pe pagina ei de Twitter pen­tru a descoperi un trend îngrijorător: selfie-urile nude sau semi-nude s-au mai rărit, e drept, dar au început să se înmulţească cadrele apetisante din tinereţe, cu o Heidi cu nuri mai proaspeţi. Să fi început vedeta să trăiască în trecut?

„Încearcă în mod constant să demonstreze că este atrăgătoare şi sigură pe ea. Şi este îngrozită de gândul de-a fi singură“, susţine o sursă apropi­ată nemţoaicei. Să înţelegem că paginile ei de pe conturile sociale sunt un fel de PR matrimonial? Până acum, i-a mers, căci Heidi Klum a avut în­totdeauna două braţe puternice de bărbat care s-o aştepte acasă. Să vedem cui au aparţinut ele...

1992

Este anul în care ar fi putut avea orice bărbat. O poză tip Polaroid cu o Heidi în bikini a fost de ajuns pentru ca frumuseţea blondă de 18 ani să semneze un contract de modeling cu prestigioasa agenţie Metropolitan Models New York. Şase ani mai târziu, apărea pe coperta ediţiei de costume de baie a publicaţiei „Sports Ilustrated“ şi începea să se obişnuiască cu adoraţia bărbaţilor. Iar această adoraţie ne duce la…

...prima căsnicie, din 1997

E drept că nu ne aşteptam ca alesul să fie el, un hairstylist excentric precum Ric Pipino, care s-a însurat, presupunem noi, cu muza lui. Heidi avea doar 24 de ani pe atunci, iar el, cu mult mai mulţi. Nunta a fost una pe măsura lumii strălucitoare din care proveneau amândoi, într-o reşedinţă somptuoasă din New York, în faţa a 100 de invitaţi. „Da-ul“ a durat cinci ani, până în 2002, când nemţoaica a şi sărit în altă relaţie, una mult mai sexy, cu atrăgătorul solist al formaţiei Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis.

2003

N-a fost să fie cu rockerul cel frumos, dar i-a ieşit cu italianul cel bănos (foto sus). La un an după separarea de frizer, Heidi a trecut la braţul magnatului Flavio Briatore, fostul boss al echipei de F1 Renault, cu 23 de ani mai în vârstă decât manechinul. N-o fi fost mare dragoste, dar Heidi a găsit, cu siguranţă, la italian un confort financiar care să compenseze lipsa romantismului. După nouă luni împreună, Klum era deja însărcinată cu copilul lui Briatore…

…dar se desparte de el înainte să nască, în 2004

Iar în peisaj apare el, Seal cel siropos, care o cere de nevastă (într-un iglu creat special pentru această ocazie) pe când Heidi era încă însărcinată. Cu Leni (10), fetiţa lui Flavio. Blonda i-a spus „Da“ şi i-a făcut şi lui trei copii, pe Henry, 9 ani, Johan, 8 ani, şi pe Lou, 5 ani. După şapte ani, mariajul lor s-a terminat la fel de… glacial precum a început, Seal acuzând-o pe nevastă că a fost lipsită de clasă, sărind în patul bodyguardului familiei înainte de a se fi pronunţat divorţul.

2012

Martin Kirsten se numeşte vinovatul, de profesie gardă de corp şi amant. Un bărbat atrăgător şi puternic, care era pe aproape atunci când Heidi a căutat consolare. O situaţie care a durat aproape doi ani şi care s-a terminat cu o despărţire şi o concediere. Sau demisie, depinde de cel care a dat papucii.

2014

Ca să nu mai spună lumea că Heidi nu suportă să fie singură, vedeta a luat, în sfârşit, o pauză de relaţii. Vă vine să credeţi sau nu, dar blonda a îmbrăţişat viaţa de mamă singură timp de… o lună! N-a putut rezista, apoi, farmecului gelat al dealerului de artă Vito Schnabel, în vârstă de 28 de ani şi cu 13 ani mai tânăr decât ea. Un tinerel care a trecut testul unei alte iubitoare de prospături, Demi Moore, şi care s-a calificat să-i ţină de cald şi fostului supermodel. Va urma?

foto: hepta, guliver/getty images, arhiva adh