Red Carpet

Satin vs. paiete. Cine a fost mai elegantă: Andreea Marin sau Mihaela Rădulescu?

Satin vs. paiete. Cine a fost mai elegantă: Andreea Marin sau Mihaela Rădulescu?

S-a mai consumat o ediţie "Uite cine dansează", prilej cu care am studiat din nou ţinutele celor două rivale.

Ieri seară, un nou regal de dans s-a desfăşurat pe ringul de la studiourile Buftea, odată cu cea de-a treia ediţie în direct a concursului "Uite cine dansează". Că vor sau nu, Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu dau şi ele un concurs, unul al stilului.

Pentru ediţia de ieri, Andreea Marin a ales o rochie statuară din satin verde, foarte senzuală - fără a lăsa prea mult vederii, dar cu sugestii bine punctate de umărul dezgolit şi deschizătura rochiei pe picior. Salutară a fost şi alegerea accesoriilor, o pereche de cercei cu cristale de culoare verde smarald în stil ear cuff şi o brăţară aurie cu capete de lei, de inspiraţie arăbească - care au completat fericit strălucirea dată de ciucurii cordonului rochiei. O soluţie stilistică a Cristinei Săvulescu. 

De cealaltă parte, la sfatul stilistei Dana Budeanu, Mihaela Rădulescu a purtat o rochie tip sirenă din paiete dublu faţetate, în ape arămii-roz, aplicate pe tulle. Bretelele subţiri şi decolteul bordat cu dantelă tip budoir i-au pus în evidenţă corsajul frumos. De apreciat accesorizarea minimă din partea de sus, cu menţiunea că ar fi putut renunţa la brăţările multiple de pe mâna dreaptă, pentru a lăsa doar strălucirea brăţării preţioase de pe mâna stângă.

87.24%
12.76%