Gossip

Scandal! Angelina Jolie, la cuţite cu tatăl ei!

Scandal! Angelina Jolie, la cuţite cu tatăl ei!

Nu e prima dată când auzim că Angelina Jolie şi tatăl ei, actorul Jon Voight, se au ca şoarecele şi pisica, aşa că nu-i greu de crezut că cei doi n-au făcut pace nici acum! Angelina nu-l vrea pe Jon Voight în preajma copiilor ei Umblă vorba pe la Hollywood că Jon Voight nu i-a intrat nici acum în graţii fiicei sale, celebra Angelina Jolie. Potrivit unei surse citate de ”People”, Angie nu vrea să-l ştie pe tatăl său în apropierea celor şase copii ai săi, deşi acesta se luptă din răsputeri să le intre pe sub piele. ”Nu trece o zi fără ca Jon să-i trimită Angelinei sau copiilor ei câte un mesaj de dragoste. Totuşi, i s-a spus clar că nu este binevenit în familia ei”, spune un apropiat din anturajul actriţei hollywoodiene.

Mai grav de atât este faptul că James Haven, fratele Angelinei Jolie, şi totodată ”bona” celor şase copii ai actriţei, este destul de afectat de faptul că actriţa şi tatăl lor sunt într-un continuu război. ”James s-a săturat să fie prins la mijloc”, mai povesteşte respectiva sursă.

Cât despre motivul pentru care Angie nu vrea să aibă de-a face cu tatăl ei, este încă un mister. Am bănuit, însă, că ura pe care i-o poartă actriţa tatălui ei ar veni de la faptul că Jon i-a fost alături lui Brad Pitt încă din secunda doi al divorţului. ”Angelina, pur şi simplu, nu-l place pe Jon şi nu vede niciun motiv pentru ca acesta să stea în preajma copiilor săi”, spune, totuşi, sursa citată de publicaţia amintită anterior.

foto: Getty

Modifică Setările