Royals

Scandal în familia regală daneză. Fosta soţie a Prinţului Joachim, la cuţite cu actuala soţie

Scandal în familia regală daneză. Fosta soţie a Prinţului Joachim, la cuţite cu actuala soţie

Au pozat întotdeauna într-o familie fericită şi numeroasă, deşi Prinţul Joachim a divorţat de prima soţie şi mama a doi copii de-ai lui, Contesa Alexandra von Frederuksborg, încă din 2005. Totuşi, la cel mai recent eveniment la care au participat cei doi foşti soţi, dar şi actuala soţie a Prinţului Joachim, a ieşit un mare scandal. Contexa Alexandra, Prinţul Nikolai, Prinţesa Marie şi Prinţul Joachim al Danemarcei Ocazia reuniunii a fost absolvirea fiului cel mare al Prinţului Joachim, respectiv Prinţul Nikolai. Contesa Alexandra a dorit, după cum era evident, să-i fie alături fiului ei în ziua absolvirii. La fel a făcut şi Prinţul Joachim, tatăl adolescentului, dar şi actuala lui soţie, Prinţesa Marie a Danemarcei.

Scandalul s-a iscat când Prinţesa Marie şi Prinţul Joachim au dorit să facă o fotografie cu Prinţul Nikolai în roba de absolvire. De nicăieri, în câteva secunde, prima soţie a Prinţului Joachim şi-a făcut apariţia în cadru, dându-i la o parte mâna lui Marie de pe fiul său. Momentul jenant a fost surprins, evident, de toţi fotografii şi intens discutat de către supuşii regali. Aceştia din urmă s-au arătat şocaţi de ieşirea Contesei Alexandra şi de evidenta gelozie pe actuala soţie a fostului ei soţ.

Totuşi, la o săptămână după ce video-ul a devenit viral, Contesa Alexandra a explicat că nu i-a dat la o parte mână Prinţesei Marie şi că toate zvonurile sunt ”fabricate” şi foarte ”supărătoare”. De altfel, până acum, familia regală daneză a dat de înţeles că relaţia dintre cei doi foşti este cât se poate de OK. Contesa Alexandra a fost invitată la ziua de naştere, de anul acesta, a Prinţului Joachim, dar şi la alte evenimente importante ale casei regale.