Vedete

Scandal incredibil la „Ferma“! Brigitte nu s-a mai putut abţine şi şi-a pus prietena la zid: „O mucoasă“

Scandal incredibil la „Ferma“! Brigitte nu s-a mai putut abţine şi şi-a pus prietena la zid: „O mucoasă“

Dacă în urmă cu două zile totul părea să fie cât de cât ok în casa concurenţilor de la „Ferma“, care vorbeau despre sex şi despre momentele plăcute petrecute în viaţa privată, ieri totul s-a schimbat, iar Brigitte a lansat un atac fără precedent la adresa Ioanei Filimon.

Fiind conştiente că se vor duela pentru a rămâne în concurs, cele două vedete au renunţat la prietenia care le-ar fi legat şi au ajuns duşmani. Iar cea care a pornit scandalul a fost Brigitte.

„Am sentimentul că am fost folosită şi totul s-a întors împotriva mea. Cum am trăit şi am mers, am mers după principiile mele. Nu şi-a permis fostul meu soţ, care e Ilie Năstase, să-mi zică vreodată să tac sau gura. Mai ales o mucoasă cu 12 clase. Când o să fiu în copârşeu, dacă ştii ce e ăla, e un sicriu, atunci o să îmi zică cineva să tac. Nu mă împac cu ea, punct. Pentru mine nu mai există. Am fost săgeata ei şi regret asta. Şi am crezut în ea şi m-am dus la testimonial şi am spus. M-a folosit. Am făcut rău oamenilor prin ce mi-a spus ea. Sunt proastă, sunt o fraieră, îmi asum. Sunt cel mai prost om. Sunt carne de tun şi pe lângă asta nici măcar nu mi s-a mulţumit“, i-a spus Brigitte lui Cătălin Moroşanu.

Pe lângă vorbele aruncate atunci când Ioana Filimon nu era de faţă, Brigitte nu s-a putut abţine şi a atacat-o pe aceasta şi direct, cele două concurente fiind despărţite cu greu de Diana Belbiţă.