News

Scandal între co-starurile din „Sex and the City”. SJP şi Kim Cattrall, la cuţite!

Scandal între co-starurile din „Sex and the City”. SJP şi Kim Cattrall, la cuţite!

Cearta dintre ele a pornit acum câţiva ani, iar motivele sunt incerte. N-a ajutat la împăcare nici refuzul, recent, al lui Kim Cattrall de a participa la filmările unui noi sezon ”Sex and the City”. Totuşi, tragedia prin care trece în prezent Kim a făcut ca cearta dintre ea şi SJP să escaladeze rapid. Kim Cattrall şi SJP, la cuţite de câţiva ani Acum câteva zile, Kim Cattrall anunţa că fratele său a trecut în nefiinţă. Şi ceea ce părea a fi un moment propice pentru ca fostele ei co-staruri să-i fie aproape şi să îngroape securea războiului s-a transformat chiar în combustibilul care a alimentat acest război dintre co-starurile ”Sex and the city”.

Furioasă, Kim Cattrall a acuzat-o pe SJP că se foloseşte de tragedia prin care trece, deşi între ele nu mai există nicio relaţie. ”Nu am nevoie de iubirea sau sprijinul tău în aceste clipe tragice, Sarah Jessica Parker!”, a scris, public, Kim Cattrall ca urmarea a unui mesaj de condoleanţe primit pe contul de Instagram de la fosta ei colegă de platou, SJP.

Cândva erau bune prietene!

Şi asta nu e tot! Kim şi-a vărsat nervii în public şi a acuzat-o pe SJP de insesibilitate şi falsitate. ”Mama mea m-a întrebat astăzi: <<Când o să te lase SJP, acea ipocrită, în pace?>>. Încercările tale repetate de a mă contacta într-o perioadă atât de nefastă sunt doar o amintire a cât eşti şi ai fost de rea. Permite-mi să fiu foarte clară. (Dacă nu am fost până acum). Nu faci parte din familia  mea. Nu eşti prietena mea. Aşa că-ţi scriu pentru ultima dată pentru a-ţi spune să încetezi să exploatezi tragedia noastră pentru a-ţi reabilita tu imaginea.”, a scris Kim Cattrall, pe Instagram.

În urmă cu o săptămână, SJP îi lăsase un comentariu lui Kim Cattrall prin care îi spunea condoleanţe. ”Dragă Kim, iubirea şi sprijinul meu către tine şi ai tăi. Şi Dumnezeu să-l ierte pe iubitul tău frate”, era mesajul lăsat în secţiunea de comentarii la postarea lui Kim Cattrall, prin care anunţa trecerea în nefiinţă a fratelui său.

Cele 4 eroine din ”Sex and the city”

foto: arhivă

Modifică Setările