News

Scandal la Cannes între Susan Sarandon şi Woody Allen VIDEO

Scandal la Cannes între Susan Sarandon şi Woody Allen VIDEO

Susan Sarandon arrive à l'hôtel Martinez à Cannes le 10 mai 2016. Susan Sarandon arrives at Martinez Hotel ahead of the 69th Annual Cannes Film Festival on May 10, 2016 in Cannes, France

Actriţa a aprins fitilul unui nou conflict, spunând despre reputatul regizor că ar fi molestat un copil. Susan Sarandon arrive à l'hôtel Martinez à Cannes le 10 mai 2016. Susan Sarandon arrives at Martinez Hotel ahead of the 69th Annual Cannes Film Festival on May 10, 2016 in Cannes, France E de notorietate faptul că regizorul Woody Allen s-a despărţit de actriţa Mia Farrow, cu care a avut o relaţie longevivă, pentru a se căsători cu fiica sa adoptată, coreeanca Soon-Yi Previn, cu care o relaţie de pe vremea când aceasta era minoră şi care îi este şi acum nevastă.

De altfel, Woody Allen a recunoscut în mai multe rânduri că întotdeauna a căutat într-o femeie o muză care să-l inspire şi, ce-i drept, a avut multe muze de-a lungul vieţii. Lucru care a săpat adând nu doar în inima Miei Farrow, ci şi în inima copiilor lor, fiul Satchel "Ronan" Farrow (29) şi cei doi copii adoptaţi, Dylan O'Sullivan şi Moses.

Woody şi Soon-Yi sunt căsătoriţi de aproape 20 de ani.
Woody şi Soon-Yi sunt căsătoriţi de aproape 20 de ani.

Aşa se face că, recent, în contextul deschiderii noii ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, Ronan Farrow, astăzi activist, jurnalist şi avocat, a atacat vedetele care joacă în noul film al tatălui său, prezentat în cadrul festivalului. Argumentul lui face aluzie la moralitatea celor care continuă să coopereze cu tatăl său, care ar fi un pedofil, după ce Dylan ar fi fost molestată sexual de către acesta.

„Acest tip de tăcere nu este doar greşit. Este periculos“, a spus Ronan Farrow pentru „Hollywood Reporter“, cu adresă la celebrităţile ca Blake Lively şi Kristen Stewart, protagoniste în noul film al lui Allen, „Cafe Society“, care trec cu vederea trecutul regizorului. „Transmite un mesaj victimelor că nu merită zbaterea de a dezvălui aceste lucruri. Trimite un mesaj despre ceea ce suntem ca societate, peste ce vom trece, ce vom ignora, cine contează şi cine nu.“

„Actorii, printre care se numără unii pe care îi admir, continuă să apară în acest film“, a continuat Ronan. „Îi dăunează de fiecare dată când unul dintre eroii ei, precum Louis C.K, sau o vedetă de vârsta sa, ca Miley Cyrus, lucrează cu Woody Allen.“

Regizorul, acuzat că şi-a molestat fiica adoptată, a negat întotdeauna aceste acuzaţii şi s-a folosit de faptul că, în lipsa unor probe concrete, n-a fost târât prin tribunale. Totuşi, Ronan este convins că sora sa Dylan nu minţea când a vorbit despre experienţele ei cu tatăl lor pe vremea când avea doar…7 ani!

La rândul său, actriţa Susan Sarandon, prezentă la Festivalul de Film de la Cannes, a fost întrebată ce crede despre Woody Allen. „Nu am nimic pozitiv să îi transmit“, a spus aceasta. „Cred că a molestat sexual un copil şi nu cred că acest lucru este corect. Sunt multe informaţii în acest sens, dar lumea preferă să tacă, deşi totul e adevărat“, a declarat ea, susţinându-şi făţiş poziţia pe care o are vizavi de acest subiect şi creând vâlvă cu spusele ei.