News

Scandal şi după moartea lui Robin Williams: văduva, în război cu copiii lui

de admin

Scandal şi după moartea lui Robin Williams: văduva, în război cu copiii lui

Chiar şi la jumătate de an de la decesul neaşteptat şi atât de regretat al marelui actor cu zâmbetul perpetuu pe buze, liniştea este departe de-a se fi aşezat în casa şi familia sa. Mai ales când în urma sa, Robin Williams a lăsat o avere şi o casă somptuoasă în urmă. Iar scandalul pare să fie atât de urât, că s-a ajuns şi la tribunal.

Văduva sa, Susan Schneider, susţine că cei trei copii ai starului decedat la 63 de ani ar fi sustras anumite lucruri ce aparţineau acestuia, la câteva zile după moartea lui, fără să-i fi spus şi ei. Zak, Zelda şi Cody – cei trei copii, susţin pe de altă parte că Susan este cea care încearcă să scoată bani de pe urma testamentului lui Robin, manipulând limbajul pentru a fi în beneficiul acesteia.

Surse citate de „TMZ” spun că Susan, cu care Robin s-a căsătorit în 2011, nu ar mai fi lăsat copiii să intre în casa lui după moartea acestuia, însă testamentul său scrie negru pe alb că lasă totul – lucrurile personale, Oscarul pentru “Good Will Hunting”, alte obiecte de film, cărţi etc. copiilor săi. Pe de altă parte, Susan ar cere anumite obiecte denumite general “bijuterii” în testament, de aici şi conflictul familiei.

Zak (31), fiul lui Robin Williams cu prima soţie, Valerie Velardi, Zelda (25) şi Cody (23), copiii cu a doua soţie, Marsha Garces Williams, vor continua în instanţă să dovedească cum văduva tatălui lor încearcă să “redefinească” testamentul “după bunul ei plac”.

Robin Williams s-a sinucis prin spânzurare pe 11 august 2014, la 63 de ani, cel mai probabil influenţat de depresia de care suferea de mulţi ani.

FOTO GETTY

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Fiica lui Robin Williams rupe tăcerea despre războiul pentru averea actorului!

Pentru prima dată de la moartea lui Robin Williams, fiica lui, Zelda, a postat pe blogul său un mesaj referitor la zvonurile despre conflictul dintre ea şi fraţii săi, pe de o parte, şi soţia starului, pe de alta, pentru moştenirea averii

Dincolo de faimă: Robin Wright, starul din "House of Cards", rising star la 46 de ani!

News

Dincolo de faimă: Robin Wright, starul din "House of Cards", rising star la 46 de ani!

Nu ne miră că femeile caută să îi imite stilul, când fosta doamnă Sean Penn s-a transformat atât de radical. Este Prima Doamnă, şic şi impenetrabilă în serialul politic „House of Cards“, un personaj la fel de ambiţios ca şi ea

Gossip

Văduva regretatului Robin Williams şi-a făcut deja iubit?

N-au trecut mai mult de 3 luni de când actorul Robin Williams s-a sinucis, însă văduva sa pare că l-a uitat deja, dacă ar fi să ne luăm după pozele realizate de paparazzi, în care aceasta a fost surprinsă la plimbare cu un prieten.

News

Paula Patton divorţează legal de Robin Thicke, la 7 luni de la separare

Cu toate că artistul care a decăzut la fel de repedecum a cunoscut faima pentru controversatul hit “Burred Lines” a încercat s-o recucerească disperat pe soţia sa, dragostea sa din liceu refuză să mai fie cu el.

Robin Williams a fost incinerat

News

Robin Williams a fost incinerat

Regretatul actor de comedie, care s-a sinucis recent în propria casă, cel mai probabil din cauza depresiei severe de care suferea, a fost în final incinerat. Cenuşa sa a fost împrăştiată în Golful San Francisco

News

S-a stabilit cauza morţii lui Robin Williams: noi detalii

Noi detalii privind cauza morţii au apărut astăzi în presă. Oficiul Districtului Marin a anunţat într-o conferinţă de presă, ieri, că, deşi investigaţiile continuă, cauza preliminară a morţii este asfixierea prin spânzurare. Locotenentul Keith Boyd a declarat că Robin Williams a fost găsit

Iconul cool al Hollywoodului, Lauren Bacall, a murit la o zi după Robin Williams

News

Iconul cool al Hollywoodului, Lauren Bacall, a murit la o zi după Robin Williams

Încă o legendă pierdută, exact la o zi după anunţul că geniul comediei a decis să-şi ia viaţa. Lauren Bacall era cunoscută drept actriţa ale cărei voce răguşită, frumuseţe sufocantă şi iubire intensă cu Humphrey Bogart i-au asigurat un loc în iconurile filmului.

News

FOTO Ultimele postări ale lui Robin Williams pe Instagram

Decesul neaşteptat al marelui actor Robin Williams, la vârsta de 63 de ani, suspectat a fi o sinucidere, ne-a făcut să ne gândim serios la cât de diferită este realitatea acestor superstaruri faţă de imaginea poleită cu care apar în faţa reflectoarelor.

News

Tribut lui Robin Williams: momente de film memorabile, care ne-au făcut să râdem 

Este unul dintre acele momente în care oamenii din colţurile lumii se unesc pentru a plânge un om cu totul special. Anunţul făcut de NBC pe Twitter că marele comediant, Robin Williams, a murit în urma unei aparente sinucideri prin asfixiere, ieri după-amiază, în propria casă, a provocat o mare nefericire în masă.