News

Scandalul de la "Ferma" dintre Brigitte Năstase şi Cream ajunge la apogeu: „O dau în judecată pe Brigitte”

Scandalul de la "Ferma" dintre Brigitte Năstase şi Cream ajunge la apogeu: „O dau în judecată pe Brigitte” camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Sora Claudiei Pavel a spus că nu va lăsa ca acuzaţiile din reality show să-i afecteze imaginea cântăreţei şi că va face demersurile legale necesare.

"Ferma - Un nou început" a dat startul şi unui nou scandal în showbiz, acela între Claudia Pavel şi Brigitte Năstase, concurente ale acestui sezon. Cea care a inflamat atmosfera a fost Brigitte, care a afirmat că artista are o relaţie tensionată cu ea, după ce ar fi avut o aventură cu primul soţ al lui Brigitte. "Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea, pentru că soţul meu, tatăl lui Robi, m-a înşelat cu ea acum 15-20 de ani", a spus Brigitte Năstase la "Ferma". Mai mult decât atât, aceasta a insinuat că mai tânăra cântăreaţă s-ar fi înscris la reality show "ca să se combine cu alţi bărbaţi. Trebuia să stea acasă, că o vede toată ţara ce face. E nebună!".

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruţă să comenteze scandalul dintre sora sa şi Brigitte Năstase, Paula Pavel a spus că "Ceea ce spune Brigitte că s-a întâmplat acum 16-17 ani, când avea Claudia 12-13 ani... Timpul pentru ea nu e la fel ca pentru noi. Claudia are acum 34, fostul ei a murit acum 16 ani, deci trebuia să se întâmple cu mult timp înainte, când ar fi avut 14-15-16 ani. Ea, oricum, exagerează, epatează, a rămas într-un moment al vieţii ei prinsă şi n-a depăşit niciodată", crede ea.

"Claudia este o persoană care supără, într-adevăr, pentru că spune adevărul. Are de făcut treabă, face treabă, n-are de făcut treabă, nu face treabă. Dar, în principiu, pe ea (Brigitte, n.r.) o supără prezenţa Claudiei. Ea are o problemă cu ea. Eu una ştiu pe fata asta, nu ni s-au intersectat drumurile niciodată."

Îtnrebată de Cătălin Măruţă cum a reacţionat familia atunci când a auzit acuzaţiile lui Brigitte Năstase, Paula Pavel a spus că: "Familia a simţit furie, eu la fel, am zis că fac, că dreg, că o dau în judecată. Bineînţeles că o vom da în judecată, pentru că femeia calomniază, îi afectează imaginea fetei, nu te poţi juca cu asemenea afirmaţii. Dar am ajuns în stadiul în care simt milă, nu mai simt furie. Nu am făcut toate demersurile încă, aştept să vină Claudia acasă şi să vedem ce simţim până în momentul ăla. Dar am primit o grămadă de telefoane şi mi s-a spus că trebuie să facem ceva şi intenţionez să mă ocup de treaba asta."

Cât îi priveşte pe cârcotaşii care spun că nici Cream nu e foarte harnică la "Ferma", Paula Pavel spune că: "Eu ştiu că ea face treabă foarte multă, se descurcă oriunde ar fi, e o femeie foarte serioasă şi îşi îndeplineşte orice datorie. Aşa face în viaţa ei şi mă îndoiesc că s-ar duce acolo şi ar face cu totul altfel.

Comentarii

Modifică Setările