Vedete

Scandalul dintre Amber Heard şi Johnny Depp continuă! Actorul spune că nu şi-a lovit fosta soţie, ea îl acuză de hărţuire

Scandalul dintre Amber Heard şi Johnny Depp continuă! Actorul spune că nu şi-a lovit fosta soţie, ea îl acuză de hărţuire

În 2017, la un an după ce Johnny Depp şi Amber Heard s-au separat şi la doi ani după ce se căsătoriseră, cei doi au divorţat cu scandal, actorul fiind acuzat de partenera lui că a lovit-o în faţă cu un telefon mobil.

Deşi Amber Heard susţine că au semnat un acord prin care Johnny Depp nu avea voie să vorbească despre acest subiect, actorul a dezvăluit, în cel mai recent număr al revistei GQ din SUA, că nu este normal ce s-a întâmplat în ultimii ani.

Johnny Depp a încercat să se apere, însă, spune el, totul este în zadar: „Ceea ce mă doare este să fiu prezentat ca ceva de care sunt foarte departe de a fi. Să rănesc pe cineva pe care iubesc? Nu, nu am făcut-o, nici nu sună a mine. Iniţial mi-am ţinut gura închisă. Ştiam că se va întoarce împotriva mea şi că va deveni ciudat. Mergi mai departe, ştii? Înnebuneşti. Nu voi intra într-un concurs de enervat cu cineva. Spune ce ai de spus, iar avocaţii mei vor avea grijă de restul. Nu am ieşit niciodată să vorbesc despre mizerii. Am putut să simt cum oamenii s-au uitat la mine diferit din cauza acuzaţiilor. Oamenii încep să scrie diverse lucruri în reviste: este nebun, trebuie să facă un test de demenţă. Ştiţi, lucruri ridicole“.

După declaraţiile lui Johnny Depp, Amber Heard a reacţionat şi a spus că acesta nu are voie, prin contract, să vorbească despre scandalul dintre ei doi şi l-a acuzat că o hărţuieşte prin aceste declaraţii. Mai mult decât atât, avocaţii ei spun că Johnny Depp a spus numai minciuni în interviu.

„Amber Heard este abuzată psihic de Johnny Depp. Este incredibil că jurnaliştii de la GQ nu au cerut un drept la replică. Dacă ar fi făcut o mică investigaţie, cei care au realizat interviul şi-ar fi dat seama că tot ce spune Johnny Depp nu reflectă adevărul“, au spus avocaţii lui Amber Heard.

Potrivit oamenilor legii din SUA, Amber Heard a chemat poliţia într-o seară la locuina în care locuia în Los Angeles alături de Johnny Depp şi a spus că a fost lovită de actor, însă poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului nu au găsit nicio dovadă care să susţină aceste acuzaţii.

Modifică Setările