News

Scandalul ia proporţii în familia Reghecampf! De ce ar fi vrut Anamaria să se sinucidă şi ce mesaj are fiul cuplului: ”Cât trăiesc eu...”

Scandalul ia proporţii în familia Reghecampf! De ce ar fi vrut Anamaria să se sinucidă şi ce mesaj are fiul cuplului: ”Cât trăiesc eu...”

Anamaria Prodan trece prin momente dificile, după scandalul presupusului divorţ, care ia amploare de la oră la oră.

Potrivit Cancan.ro care a prezentat informaţia în exclusivitate, sexy impresara ar fi vrut să se sinucidă. La vila din Snagov a celor doi, salvările 112 ar fi fost chemate cu două apeluri la numărul unic de urgenţe!

Prima solicitare de ajutor a venit din partea lui Laurenţiu Reghecampf, care le-a transmis autorităţilor că soţia sa este agitată şi vrea să plece cu maşina de acasă. Mai mult decât atât, ea ar fi vrut să recurgă la gesturi extreme prin care să îşi facă rău. Anamaria Prodan a vrut să se sinucidă, conform surselor cancan.ro. Un medic s-ar fi oferit să o ajute pe soţia lui Laurenţiu Reghecampf, însă aceasta a refuzat.

După prima intervenţie a autorităţilor, agenţii au fost din nou solicitaţi – de această dată, chiar de către vedetă, care a transmis oamenilor legii că soţul ei a sechestrat-o în locuinţă şi nu îi permite să plece. Niciunul dintre cei doi iubiţi nu au depus plângere la poliţie, iar oamenii legii nu au înaintat nicio sancţiune.

Vestea despărţirii celor doi a venit pe neaşteptate, la nu foarte multe zile după ce Anamaria Prodan şi bărbatul despre care spunea că este ”Soarele” său şi-au reînnoit jurămintele de dragoste.

În exclusivitate pentru Evenimentul Zilei, Anamaria a negat informaţiile din presă, iar fiul în vârstă de 12 ani al lui Laurenţiu şi al Anamariei a trimis tot la EVZ.RO un mesaj: Copilul i-a rugat pe toţi să nu mai vorbească despre divorţul părinţilor săi. „Mama cu tata se iubesc foarte mult unul cu celălalt şi se uită unul la celălalt ca la nişte Dumnezei. Nu mai îmi bagaţi familia în subiectul acesta, vă rog şi vă rog să credeţi că familia mea este cea mai frumoasă familie din România. Cât sunt eu în viaţă, mama cu tata nu vor divorţa. Tata nu a dat banii pentru femei niciodată, i-a dat pentru familie”, a declarat Laurenţiu Jr., zis Bebeto.

Cum a comentat Anamaria Prodan: „Ce să zic despre divorţ? Noi suntem numărul 1, Reghe e numărul 1, copiii noştri sunt numărul 1, ne divinizăm unul pe celălalt. Eu nu am bărbat de lăsat şi nu o să ne lăsăm niciodată unul pe celălalt”, a declarat Anamaria Prodan pentru Evenimentul Zilei.

 

Comentarii

Modifică Setările