News

Scandalul "Totul despre sex". Sarah Jessica Parker i-a răspuns unui fan care-a acuzat-o că n-o place pe Kim Cattrall

Scandalul "Totul despre sex". Sarah Jessica Parker i-a răspuns unui fan care-a acuzat-o că n-o place pe Kim Cattrall camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Ştirea zilei este că se întorc fetele din serialul Totul despre sex!

Fetele fiind, de fapt, femei trecute de prima tinereţe, dar cu vieţi la fel de interesante şi agitate precum în anii de debut.

Serialul cu un număr limitat de episoade va fi difuzat pe HBO Max, însă doar trei dintre eroine vor fi incluse în proiect, actriţele Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon şi Kristin Davis, fără Kim Cattrall, cea care a interpretat-o pe nimfomana Samantha Jones.

Actriţa de 64 de ani a declarat în repetate rânduri că nu-şi va relua acest rol, mai ales după conflictul atât de public pe care l-a avut cu vedeta serialului, Sarah Jessica Parker. După ce aceasta a făcut anunţul legat de revenirea show-ului, un fan i-a comentat pe pagina de Instagram următoarele: "Suntem fericiţi că vă întoarceţi, dar o să ne fie dor de Kim/Samantha".

Ei bine, Sarah i-a dat următoarea replică: "Şi nouă o să ne fie dor. O iubim mult".

Când un alt fan a completat că nu crede acest lucru, deoarece Sarah n-o place pe Kim, actriţa de 55 de ani a ţinut să precizeze scurt şi clar: "Nu. Nu este adevărat că n-o plac. N-am spus niciodată asta. Samantha nu este parte din această poveste, dar va fi mereu parte din noi. Oriunde am fi şi orice am face".

Comentarii

Modifică Setările